Hun satt i resepsjonen og skrev på dataen da telefonen ringte. Det var IT- sjefen som ville at hun skulle komme opp til ham. Da hun hadde lagt på, rettet hun på frisyren og utringningen på kjolen og vrikket seg opp trappen. Den mannen ga henne rislinger i hele kroppen. Han gikk i militæruniform og det gjorde henne så kåt. Han var rå kjekk. Han hadde en kort mørk manke på hodet og grønne øyne. Hun hadde også fått med seg at han var hårete og muskuløs. Hun hadde sett det en sommer da han gikk med en kortermet skjorte. Han hadde hatt skjorten åpen. Da hun så ham den gangen, hadde hun blitt skikkelig våt nedentil.

Der hun sto utenfor døra, måtte hun trekke pusten et par ganger før hun banket på.

– Kom inn, hørte hun den deilige trønderstemmen si.

Hun gikk smilende inn og satte seg i stolen overfor ham. Han reiset seg opp og gikk forbi henne og låste døren. Hun så på ham med store spørrende øyne.

Da utbrøt han et stønn og sa: – Æ har så løst på dæ.

Det var som om hjertet ville hoppe ut av brystet hennes da han sa de ordene. Han sto foran henne og tok begge hendene hennes i sine og reiste henne opp så hun sto tett inntil ham. Hun luktet etterbarberingsvann. Det var en deilig og pirrende lukt.

Han så alvorlig på henne og sa: – Du må bare gå, æ ment ikke å præss deg på noe måte.

Hun sukket henført og strøk ham på kinnet og sa: – Jeg har ikke lyst til å gå, og lot tungen gli rundt leppene og inn igjen. Da tok han henne hardt inntil seg og holdt henne som en skrutrekker. Da unnslapp hun et gisp. Han slapp taket litt og befølte henne nedover ryggen og kysset henne på pannen. Hun unnslapp en stønn denne gangen. Han fortsatte nedover til baken og merket at hun ikke hadde noe truse under den røde kjolen. Da måtte han stønne og søke leppene hennes. Hun klemte seg hardt inntil ham og kysset ham sultent. Så fortsatte han nedover haken, halsen og ned i utringningen. Hun stønnet igjen og bet ham i øret. Han ble helt ør av pusten hennes. Han var så hard.

Han snudde henne så hun sto med ryggen inntil ham og luktet på håret hennes som duftet av syriner. Han pustet og masserte utpå kjolen over brystene. Hun stønnet høyt og hjalp ham med og ta av kjolen som falt ned på gulvet. Hun tråkket ut av den og la den over stolryggen.

Hun lente seg inntil ham igjen. Han tok av henne brystholderen og masserte brystene. Han kjente hvor harde brystvortene ble. Hun stønnet igjen og han måtte trekke pusten da han strøk henne nedover magen.

Det var så godt, hun var så kåt og nå nærmet han seg underlivet. Hun visket hest: – Jeg vil kjenne en finger inni meg.

Han merket hvordan pikken dunket da hun sa de ordene. Hånden gled nedover magen mot underlivet og en finger gikk inn. Så utrolig våt hun var. Han pustet fort da han hørte henne stønne. – Åhhhh ja, det er så deilig, bare fortsett, sa hun. Han fingret inn og ut et par ganger før han snudde henne og la henne på skrivebordet. Han satte seg foran de skrevende bena og stakk tungen inni henne.

– Åhhhhhh ja, kom igjen spis meg, utbrøt hun. Han slikket og drakk saftene hennes. Hun vred seg og presset seg mot munnen hans og der kom hun. Som hun skrek, han håpet ingen hørte henne.

Da hun roet seg ned, løftet han henne opp og holdt henne inntil seg.

Hun visket i øret hans: – Så deilig du er, nå vil jeg suge deg.

Han følte hvordan pikken strevde med å komme ut av buksa. Han slapp henne og tok av seg buksa og bokseren. Så satte han seg i stolen. Hun satt seg på kne og begynte å slikke ham som om staven hans var en is pinne mens hun små kløp ham i ballene. Så kjente han munnen hennes. Herregud får en munn og som hun sugde. Han støtet inn og ut mens hun sugde fortere og hardere.

– Åhhhhh herregud så deilig Åhhh nå kommer jeg, ropte han ut.

Da han roet seg ned slapp hun pikken og slikket den ren og seg selv rundt munnen og smilte ertende.

Han gliste tilbake.

Hun reiste seg opp og kysset ham på munnen og sa: – Hvorfor ikke komme hjem til meg etter jobb så kan vi gjøre mer der.

Han nikket og reiste seg opp fra stolen. Så tok han henne inntil seg og ga henne et langt hett kyss.

Så gikk hun ut av døra.

Begge sto i dusjen og vasket hverandre. Han så på henne smilende og sa:

– Du har en deilig kropp.

Hun smilte og bet ham i brystkassen. – Mmm jeg liker den deilig håret kroppen din og kysset ham over det hele.

Han stønnet og nøt hvert sekund av henne. Så snudde han henne mot dusjveggen og tok et tak i hoften og bøyde henne litt fremover og kjørte pikken sakte inn og ut. Hun var så våt og deilig der inne og som hun stønnet da han begynte å støte fortere. – Åhhh jaaa det er så utrolig ikke stopp, ropte hun. Han fortsatte til hun skrek ut i ekstase. Han måtte holde henne hardt mot veggen så de ikke falt. Han merket at han ikke greide å holde seg lengre og pumpet og pumpet til han fikk en deilig utløsning.

Åhhhh herregud så godt, stønnet han.

Etterpå ble de stående mot dusjveggen og hive etter pusten. Han holdt henne fast og kysset henne i nakken.

Mmmm sa hun.

Han måtte smile og viske i øret hennes: – Du er så utrolig jenta mi.

– Mmmmm du også, gutten min, svarte hun.

De lå i sengen, hun strøk ham over brystkassen og ned mot pikken ogbefølte ham opp og ned med fingrene. Han stønnet, hun hadde så herlig hender. Hun kysset og små bet ham oppover magen og brystkassen. Han lå der og nøt den deilige kvinnen. Hun stoppet med behandlingen og så ham inni øynene. – Jeg vil kjenne deg inni meg mens jeg ligger på ryggen.

Han strøk henne på kinnet og reiste seg og la seg oppå henne. Hun kjente pikken glid sakte inn.

– Åhhhhh så deilig, sa hun mens han pumpet forsiktig inn og ut. De holdt på en stund da hun plutselig låste bena sine over ham og presset seg opp mot kroppen hans.

– Åhhh ja nå kommer jeg! – Åhhhh.

Da hun roet seg ned måtte hun le. – Det var helt utrolig.

Han kysset henne ømt på munnen.

Så begynte han å støte inn og ut og stønnet høyt da det gikk for ham.

De ble liggende oppå hverandre. Han var fremdeles inni henne.

De så hverandre inni øynene.

– Æ er glad i dæ, sa han.

– Jeg elsker deg, sa hun.

Lagre

Kommentarer

kommentarer