Han var på en av sine runder i patruljebilen. Politibilen var skinnene ren. Han hadde hatt den i vaskeautomaten og polert den.

Der han kjørte nøt han stillheten fra sentralen for en gang skyld.

Mannen var fornøyd.

Hun var på en av sine vanlige turer for å kapre kunder. En flott kvinne med langt tykt kobberrødt hår, høy og slank. På bena hadde hun høyhælte sorte lateks støvletter, over hoftene et kort svart kjørt med belte og over der en svart topp med utringning som satt trangt over de store brystene hennes. Hun hadde også på en skinnjakke som vugget sammen med hoftene når hun gikk. Hun var på utkikk da en grå metallic Subaru stanset ved hennes side. Vinduet åpnet seg og hun bøyde seg ned og kikket inn. Hun så rett inni øynene på en ung fyr med piggsveis. Hun kunne ikke noe for det men følte et ubehagelig grøss i kroppen. Men hun smilte forførende. – Nå vil du ha en tur?

– Ja hopp inn, mannen hadde en hes stemme.

Plutselig blinket noen blålys.

– Faen, utbrøt fyren og satte benet på gassen og fòr av sted. Kvinnen ravet bakover, men fikk tilbake balansen og snudde seg mot politibilen.

Det var som i sakte film. Fyren som kom ut var jo den skapningen. Uniformen satt som smurt på den veltrente og muskuløse kroppen. På hodet hadde han en sort tykk hårmanke, øynene hans var sorte og intense. Munnen virket tykk og kysse bar. Hun ble så paralysert at hun ble stående å måpe av opphisselse. Han kom mot henne som en panter som siktet seg etter sitt bytte. Hun kom tilbake til virkeligheten og stirret sint på ham og utbrøt: – Din jævla Purk, du skremte vekk kunden min!

Politimannen stirret sint tilbake og tok et hardt grep rundt den høyre armen og snudde henne så hun sto tett inntil ham med ryggen mot brystkassen hans. Hjertet hennes dunket så hardt at hun så prikker danse foran henne. Han pustet inni øret hennes. I helvete som hun skalv, hun ble jo helt våt og ilinger føyk opp og ned i kroppen hennes.

Han freste inni øret: – Du snakker ikke sånn til meg, og det er ikke lov å kapre kunder. Så kjente hun og hørte håndjernene smekke rundt håndleddene hennes. Han dyttet henne mot bilen og presset henne ned i baksetet og smelte igjen døra. Så satte han seg i førersetet og startet bilen.

Han så på henne i speilet. Hun satt faen meg der og smilte ertende til ham. Han presset foten ned på gasspedalen og kjørte i vill fart.

Hun satt og pirket med en fil i låsen. Hun hadde en liten falsk hudflak i venstre hånd og fikk ut en liten fil hun hadde gjemt der. Etter et par minutter var hun løs fra håndjernene. Hun tok dem frem og lot dem dingle så politimannen så det. Han sperret opp øynene da de fikk øyekontakt i speilet. Han bråbremset så hun falt forover og slo hodet i førersetet. Hun falt tilbake og masserte der hun hadde slått seg.

Politimannen gikk fort ut av bilen og åpnet passasjerdøren. Han dro henne ut og la henne oppå panseret. Så plantet han begge hender på hver side og stirret henne dypt inni øynene. – Hva faen var det der?

Hun stirret sint tilbake og svarte sarkastisk: – Det er mye jeg kan!

– Jeg trodde ikke horer kunne tenke.

– Jeg er ikke hore, jeg jobber under cover som de sier så fint på amerikansk.

Han spratt fort opp og stirret overrasket på henne. – Faen jobber du i politiet?

Hun gliste og blunket. – Nei, kjekken, jeg etterforsker drapet på min søster fordi purken ikke gidder å gjøre jobben. Hun lå fortsatt over panseret på politibilen. Han kom imot henne og inspiserte hele henne med øynene. Så la han seg oppå henne og kysset henne dypt og inderlig. Det var så vannvittig deilig at hun slo armene rundt ham og svarte ham sultent. De kysset intenst. Hun kjente tungen hans leke inni munnen hennes. Nå var hun så våt at hun følte det rant nedover lårene. Den mannen var noe for seg selv. Han stoppet brått og satte de sorte øynene inni hennes og utbrøt: – Sett deg inni bilen, du blir med til stasjonen!

– Hei, jeg har ikke gjort noe galt, du kan ikke….

Han hadde løftet henne opp og klemt henne inntil seg og visket hest i øret hennes: – Du vil ikke gå glipp av dette her.

Så satte han på håndjernene igjen og dyttet henne inni bilen.

De kjørte mot politistasjonen. Hun satt der med et hjerte som banket i hundre og en truse som var gjennomvåt av saftene hennes. Hun skjønte ikke hvorfor den mannen gjorde henne så vanvittig kåt.

Han åpnet døren og hjalp henne opp og tok et godt tak i høyre arm og førte henne inn gjennom døren. Kollegaene som gikk forbi nikket med hodet, og noen utbrøt: – Jasså fakket en hore!

– Ja de er som pesten, svarte han.

Hun ble jævla sint og sparket ham i leggen med tuppen på støvletten.

– Au, hva faen.

– Din uttalelse din jævla purk!

Han blunket ertende mot henne og klemte hardere rundt armen.

Det var vondt. Hun jamret seg.

De kom inn i et lite rom med to stoler og et bord.

– Sett deg, befalte politimannen.

Hun satte seg ned, det gjordet vondt i armen og hendene.

Mannen ble stående å se på henne noen minutter før han kom bort og låste opp håndjernene. Det var godt å få dem fri, hun masserte dem lett.

Han satte seg på bordet ovenfor henne. – Nå så du etterforsker drapet på søstera di?

– Fortell!

Hun stirret på ham med halvlukkede øyne da hun begynte: – Hun var narkoman og solgte seg for penger. En dag fikk vi en telefon fra en bekjent av henne som fortalte at hun var blitt drept.

– Da jeg og familien kontaktet politiet virket det som om de ga faen i hele henne fordi hun var narkoman og hore. Celina åpnet øynene og stirret sint på ham. – Hun hadde blitt misbrukt seksuelt, banket opp og knivstukket. Vi fikk lese patologens dokumenter.

Kåre som politimannen het stirret overrasket og angrende på henne.

– Beklager, ikke alle politifolk oppfører seg som rasshøl. Han tok begge hendene hennes og klemte dem vennlig.

Celina ble helt paff og svelget og så ned i bordet.

– Jeg heter forresten Kåre, og ga henne hånden.

– Celina her, og ga ham et fast håndtrykk tilbake.

Kåre reiste seg opp og gikk bort til døren og låste den og sa: – Ta av deg klærne og blunket. Celina så overrasket på ham, men gjorde som han sa. Så kom han mot henne, løftet henne opp og la henne på bordet.

– Jeg vil ha deg, sa han hest mens han begynte å beføle henne oppover lårene.

Celina pustet tungt og trodde hun skulle sprenges.

Han pustet fort mens han masserte henne oppover lårene mot fitta og stakk en finger inni henne og masserte opp og ned på kjønnsleppene og utbrøt: – Så våt du er.

Det var godt å kjenne fingeren hans og

Celina stønnet høylytt da hun kjente tungen hans. Kroppen hennes skvatt, det var en enorm følelse når han spiste, sugde og drakk saftene hennes som om han ikke hadde fått i seg veske på flere måneder.

Hun kjente hvordan orgasmen bygde seg opp og presset seg ned i ansiktet hans og jamret seg.

– Ohhhhhh jaaaa spis meg, gispet hun, jeg kommer nåååå! Det var så utrolig, den varte og varte. Da orgasmen debet ut peste hun som om hun hadde løpt maraton.

Kåre reiste seg opp og dro av seg skjorta og la seg oppå henne og kysset henne hardt. Hun kunne kjenne smaken av seg selv. Det var en blanding av søtt og salt. Hun spiste ham. Han stoppet og så henne dypt inni øynene og sa hest: – Du er så sexy, du gjør meg så vannvittig kåt.

– Snu deg så jeg kan ta deg bakfra.

Celina smilte sensuelt og gjorde som han sa.

Hun sto på alle fire på bordet og viftet med rumpa. Hun hørte ham stønne da hun kjente pikken hans gli sakte inn i henne. Han tok et godt tak i hoftene hennes og begynte å rotere rundt og støte forsiktig inn og ut. Det var så vannvittig deilig, hun stønnet høyere og ba ham knulle henne hardere.

Kåre støtet hardt inn og ut og der traff han punktet hennes. Hun gispet og skrek ut. Hun var så våt og glatt og trang. Han greide ikke å holde igjen. Han merket hvordan utløsningen bygde seg opp og der! Han pumpet og pumpet mens han bet seg fast i nakken hennes. Han følte hvordan spruten gikk som en rakett inne henne.

Så falt de begge ned på bordet og gispet etter luft.

De hadde fått på seg klærne og sto å så på hverandre. Lukten av elskov hang fortsatt i luften.

– Celina, jeg skal hjelpe deg å ta personen som står bak drapet på søsteren din.

– Takk, det er snilt av deg.

Han smilte til henne. – La meg kjøre deg hjem, så kan du fortelle meg det du vet om saken.

– Det høres fint ut. Hun smilte dovent til ham.

De sto parkert utenfor leiligheten hennes. Kåre holdt et kjærlig grep i den venstre armen hennes og sa: – Ikke lek frøken detektiv er du snill, det er en jungel der ute. Ok? – Her er forresten filen din. Han viftet den foran nesen hennes.

Celina grep den og smilte ertende. – Takk. Så bøyde hun seg mot ham og ga ham et hett kyss.

Han klemte henne inntil seg og kysset henne i halsen og visket i øret hennes. – Husk jeg arresterer deg hvis du finner på noe dumt!

Hun lente seg tilbake og blunket ertende. – Greit det purk, og gikk ut av bilen.

Det var en deilig sommer natt, Celina var ut på en av sine turer. Hun var sikker på at hun ville møte morderen i kveld. Hun hadde gjort sin lekse og var beredt på kamp. Hun gikk under en tunnel som kom ut til havna. Klesdrakten var i en liten sort shorts, en sort utringet topp, håret var satt i en hestehale og på bena hadde hun sorte joggesko. Hun gikk med faste skritt mot en brygge og der så hun en grå metallic Subaru og fyren med piggsveisen. Han sto lent inntil bilen røykende på en sigarett. Hun gliste stygt. Det var han som hadde tatt livet av søstera hennes. Denne gangen skulle han ikke komme unna. Hun hadde gjort en grundig etterforskning og funnet ut litt av hvert om fyren og begynt å skygge ham. Renate hadde vært død i fem år og nå ville hun ha søsterens morder vekk fra gata.

Da hun var like ved bilen slengte hun ut en bemerkning: – Hei morder!

Fyren snudde seg og stirret overrasket på henne.

– Kjenner du meg ikke igjen? Du hadde tenkt å plukke meg opp en dag på gata da politiet kom. Hun blunket ertende.

Da så hun en kniv, han holdt den foran seg og gliste sleskt.

– Jasså, har alltid likt kvinnelige agenter, men nå er det på tide å drepe en. Han var borte hos henne på en blunk, men lå like plutselig på bakken. Hun sto over ham og holdt ham i et hardt grep. Han lå på magen med begge armene bak på ryggen. Det hadde godt på et blunk og nå lå han der bastet og bundet. Da kom det et par politibiler kjørene med blinkende lys og en intens sirene. Hun holdt seg for ørene, det var nesten som om lyden ville sprenge trommehinnene.

Kåre kom fort mot henne. Han hadde et overraskende blikk.

Hun gliste og blunket forførende.

– Jasså du tok ham allikevel.

– Ja, dere gjør jo ingenting, kommenterte hun.

Kåre ristet på hodet og måtte smile av henne.

alder

Han var naken og lå i sengen festet med håndjern på hender og føtter. Celina sto foran ham med høye lateks støvlettene. En liten sort blonde truse med fransk åpning og en sort blonde bh du kunne åpne foran.

Hun pekte en liten pistol mot Kåre.

– He he he, nå er det jeg som har kontroll over deg!

Kåre lå der med vidåpne øyne og sa engstelig: – Legg fra deg våpenet Celina, det der ikke noe å leke med.

Celina bare gliste og trakk av og ut kom et lite hvitt tørkle hvor det sto ”PANG”.

Hun lo og blåste på tørkle og da forsvant det inn igjen. Lyset i rommet ble svakere og en liten åpning i taket åpnet seg. Ned kom en stang.

Så startet stereoen å spille låten ”Love bomb” med AC/DC.

Våpenet var en av de avanserte fjernkontrollene.

Hun smilte ertende og startet med en strippedans.

Hun gned seg opp og ned på stangen med halvlukkede øyne. Kroppen beveget seg etter musikken. Bh fløy gjennom luften og landet på ansiktet til Kåre. Han bet i den og kastet den til siden. Celina smilte ertende mens hun masserte brystene og gned seg mot stangen og slikket seg rundt munnen. Hun så hvordan Kåre dro i håndjernene og tryglet at hun måtte sette ham fri. Hun bare smilte sensuelt og fortsatte med å ta av seg trusa. Den fløy gjennom luften den også og landet på ansiktet hans.

Kåre trakk duften inn av kåt kvinne gjennom nesen før han så tok en bit i trusa og kastet den til siden. Han så bedende på henne. Hun var så utrolig sexy der hun danset foran ham naken med lateks støvletter.

Da musikken stoppet krøp hun over ham og ga ham et langt kyss og tok høyre hånd under puta og fant frem en nøkkel. Hun lot den dingle litt foran ansiktet hans før hun åpnet låsen så hendene hans ble frie. Så masserte hun ham nedover mot lårene og åpnet låsen så bena hans også ble frie. Hun satt seg overskrevs og gled ned på pikken hans. – Ohhhh stønnet hun da Kåre tok et varsomt grep rundt hoftene og løftet henne opp og ned på pikken. Først i en sakte bevegelse og så fortere og fortere og der kjente hun orgasmen komme. Det var så sinn sykt deilig at hun hylte ut navnet hans. Hun kjente hvordan pikken til Kåre bygde seg opp til en kjempesprut inni henne. Han stønnet høyt og grepet rundt hoftene ble hardere.

Celina lå oppå ham og smilte dovent. Hun var fortsatt inni ham.

– Så vannvittig deilig pikk du har.

Kåre blunket ertende. – Du er ikke så verst du heller der inne i den våte fitta di.

Hun kysset ham og Kåre slo armene rundt henne og kysset henne sulten tilbake.

De satt i boblebadet med hvert sitt champagneglass og skålte.

– Mmmm til å være en politimann vet du hvordan du skal håndtere en kvinne.

– He he, det er en av mine spesialiteter. Han smilte ertende da han bøyde seg mot henne og ga henne et langt hett tungekyss.

Hun presset seg inntil ham og besvarte kysset ømt og intenst…..

Lagre

Kommentarer

kommentarer