Dette var den første novellen jeg skrev som jeg fortalte om i interviuet hos Duo Shop

Sabrina satt på trikken, hun hadde hatt en lang dag på jobben. Endelig var det fredag ettermiddag. Hun var en sensuell kvinne med langt kobberrødt hår og en kropp som var slank og veltrent. Grønne øyne og en sensuell rød munn. Hun brukte alltid leppestift og de lange neglene var malt med den samme rødfargen som på leppene.

Plutselig så hun rett på en høy mørk mann. Han hadde himmelblå øyne. Blodet begynte å bruse i årene og hun følte en prikking i kroppen. Det var noe med den mannen. Hun ble våt nedentil og hjertet dunket etter rytmen til trikken. Bare ved å se på den mannen! Hva var det som gikk av henne, tenkte hun.

Han stirret på henne en stund før han kom med bestemte skritt mot henne. Sabrina ble helt skjelven. Hun måtte senke blikket, hun hadde stirret på ham ganske lenge.

Hei, sa han og det var litt av en stemme. Den var mørk. Det gikk ilinger opp og ned på ryggen hennes.

Sabrina smilte forlegent og svarte – Hei du.

Er det plass her?

Sabrina nikket.

Han rakte frem hånden. – Jeg heter Christer.

Hun tok den og svarte: – Sabrina her.

Du er den deiligste kvinnen jeg noen gang har sett, sa han alvorlig med litt heshet i stemmen.

– Pleier du alltid å si sånn til kvinner? Hun fikk plutselig selvtilliten tilbake.

Christer så henne dypt inni øynene og lente seg mot henne og kysset henne lett på nesen. Sabrina følte at hun sto i brann.

Så rettet han seg opp og svarte: – Nei, jeg pleier ikke å gjøre det, men det er noe ved deg. Jeg vil veldig gjerne bli mer kjent med deg. Hvis du er ledig?

Sabrina smilte ertende og nikket. Så spurte hun: – Kan jeg be deg på middag? Så skal jeg lage noe himmelsk.

Christer så på henne og trakk pusten dypt et par ganger og svarte: – Det høres herlig ut.
Hun skrev ned adressen og telefonnummeret og ga det til ham.

Han leste det og la det i jakkelommen. Så ga han henne et smil og tok hånden hennes og sa: – Du vil ikke angre på dette her.

Trikken stoppet, han reiste seg, blunket til henne og ble borte i folkemengden.

Sabrina stirret ut av vinduet og så etter ham, men han var ikke der. Var det bare en drøm? Hun lente seg inn mot setet og lukket øynene.

Så var det hennes tur til å gå av trikken.

Hun låste opp ytterdøren til leiligheten og gikk inn. Katten møtte henne i gangen med en høy male lyd. Hun tok den opp og klappet den.

Så slapp hun den ned og tok av seg yttertøyet og støvlettene. Hun gikk inn til kjøkkenet og vasket hendene og ga mat til katten som slukte den som om den ikke hadde fått i seg mat på lenge.

Sabrina sto i dusjen. Hun smurte seg inn med en urte såpe som luktet lavendel. I håret brukte hun en kamille sjampo. Det var så deilig å stå under vannstrålen. Hun fikk Christer i tankene, mannen på trikken. Da begynte heten i kroppen å komme tilbake. Hun ble rett og slett kåt der hun sto. Hun lot vannet renne nedover kroppen og det fikk henne til å føle seg deilig og avslappet. Så slo hun av vannet og gikk ut på badegulvet og tørket seg med et mykt håndkle.

Så tok hun frem en olje som det luktet kokosnøtt av og begynte å smøre seg inn med den. Hun begynte med det ene benet og gikk oppover mot skrittet og gjorde det samme med det andre benet, så armene, maven, brystene, baken, og der hun kom til på ryggen. Så tok hun på seg en sort blondetruse med fransk åpning og en sort blonde-bh, man kunne åpne foran. Hun lot den sorte lange utringete kortermede kjolen gli nedover kroppen og dro opp glidelåsen. Så tok hun håndkleet vekk fra håret og lot det falle nedover ryggen. Hun tok hendene i håret og ristet det lett. Så tok hun på seg litt svak sminke, men ikke altfor mye, og dusjet litt parfyme i halsen. Satte begge føttene ned i høyhælte sorte sko og så seg selv i speilet og nikket anerkjennende.

Sabrina sto på kjøkkenet og til-brette maten. Hun tok frem en wok og freste forskjellige grønsaker, krydre og kyllingfileter og satte på ris. Så åpnet hun en rødvinsflaske og dekket bordet for to personer.

Da alt var ferdig og middagen putret på platen, sa hun høyt: – Hva er det du gjør Sabrina? Det som hendte på trikken var bare en drøm. Hun stod der og så på bordet hun hadde dekket da det plutselig ringte på døren. Hun skvatt. Det tok litt tid før hun skjønte hvor lyden kom fra. Det ringte igjen, hun skyndte seg mot døren og åpnet den. Der sto han. Han hadde på seg en sort dress med et blått slips rundt den hvite skjorte kragen. Han så smidig og deilig ut, tenkte hun.

– Kom inn i løvens hule, og blunket ertende.

Christer smilte og ga henne en bukett med røde roser.

Hun puttet nesen ned i rosene og luktet. – Mmm, det lukter herlig, takk skal du ha.

De gikk begge inn på kjøkkenet og Sabrina satte rosene i en vase med vann. Så gikk de inn i stuen og satte seg i sofaen.

De så på hverandre og plutselig følte hun leppene hans mot sine og det ble ganske heftige kyss etter hvert. Han spiste henne nesten. Det var så deilig den måten han klemte henne inntil seg og kysset halsen hennes, nesen, øynene og små bet henne i øreflippen og til slutt munnen igjen.

Etter en lang kysse stund kom hun seg ut av favnen og spurte andpusten:

– Skal vi spise litt nå kanskje?

Christer pustet tungt og svarte hest: – Ja, det gleder jeg meg til.

De satt ved bordet på kjøkkenet og Sabrina skjenket vin i glassene. De nøt maten og hverandre. Han roste henne for den gode maten. Sabrina smilte takknemlig og visste hun ville få smake på den deilig kroppen hans etterpå, hun gledet seg. Hun var skikkelig kåt. Hun så det i øynene hans at han var like påvirket som henne.

Da de var ferdige med å spise gikk de inn i stuen med glassene sine. Sabrina satte det ifra seg på stuebordet og det samme gjorde Christer. Så kom han imot henne og tok henne i armene sine og begynte å kysse henne forsiktig i pannen, så øynene, nesen, halsen, munnen og nedover mot brystene. Sabrina utbrøt et stønn, han var jo så deilig og hun var så kåt at hun trodde hun skulle sprenges. Han dro ned glidelåsen på kjolen så den falt ned på gulvet. Der ble hun stående i undertøyet og skoene.

Christer så på henne og sa: – Nydelig, du er til å spises. Han studerte henne opp og ned med øynene og Sabrina følte at hun ble hetere og hetere der hun sto. Hun hjalp ham med å ta av ham klærne. Til slutt sto han i en sexy boksershorts. Den var sort med knapper foran. Han hadde en veltrent kropp som var ganske hårete over det hele. Han var så rå og deilig. De la seg foran peisen på en saueskinnsfell der han begynte å kysse henne igjen. Han tok av henne brystholderen og trusen, og små bet henne i brystvortene hvor Sabrina følte kriblinger i hele kroppen og stønnet.

Christer startet med å massere henne, han hadde funnet frem en olje og smurte den på kroppen hennes. Det luktet kokos. Det var så godt, hun bare lå der og nøt.

Da han hadde gjort hele henne var det hennes tur til å massere.

Han la seg ned på fellen og Sabrina begynte å massere ryggen hans med oljen. Så masserte hun oljen nedover det ene bene, så det andre, og da hun tok et tak i rumpa stønnet Christer. Han snudde seg og hun startet med høyre ben og masserte oppover til den stive staken uten å røre den. Så venstre ben, og til slutt masserte hun maven.

Da hun var ferdig la hun seg ned i armene hans. Christer kysset henne lenge og lidenskapelig på munnen. Så nedover maven og ned til navlen. Hånden hans strøk oppover låret og opp til skrittet hvor han stakk en finger inni henne hvor det var vått og glatt. Sabrina stønnet høyt. Han støtet inn og ut et par ganger før han tok fingeren til munnen og slikket av saftene hennes. Sabrina gispet, det var så vannvittig sexy.

– Mmm så deilig du smaker jenta mi, sa han hest.

Sabrina ga ham et hett blikk og slikket seg rundt munnen.

1420323208.35842

Christer la seg over henne. Det var så godt å kjenne hvordan han gled pikken langt inn. Sabrina begynte å rotere under ham mens Christer pumpet inn og ut, og der kjente hun hvordan det bygget seg opp. Hun slo bena rundt ham og presse seg mot ham og hylte ut navnet hans da hun kom. Det var en vannvittig følelse.

Christer merket at han ikke greide å holde seg lengre og pumpet og pumpet til han sprutet inni henne.

De fortsatte gjennom natten og utover morgenen med forskjellige stillinger, hvor de tilslutt sovnet i hverandres armer.

Mange år senere sitter et par tett sammen på verandaen og ser utover sjøen ved huset. Sabrina og Christer smiler til hverandre og skåler med rødvin. De har vært gift i 25 år. De husket den dagen de møttes, på trikken.

Kommentarer

kommentarer