Denne novellen var i bladet Annonsebladet Kontakt nr. 3 / 2006, med intervju:

Hun lå i en solseng på terrassen i en bikini. Hun så på den deilige mannen som arbeidet med plenen hennes. Musklene hans beveget seg mens svetten rant nedover den solbrune og smidige kroppen.

Det var en liten bris. Det var som om brisen befølte henne. Hun så på mannen i hagen og begynte beføle seg på brystene som var dekket med bikinioverdelen. Så gikk ferden nedover magen mot trusekanten. Hun var så kåt og ville ha den mannen der ute i hagen. Hun tok av seg bikinioverdelen og begynte å masere brystene og merket hvordan brystvortene ble stive. Hun stønnet da hun fortsatte nedover mot trusekanten og under. Hun var så våt. Hun stakk en finger inn og roterte rundt og lurte på hvordan det ville være å knulle den mannen der ute på plenen. Hun lukket øynene og følte at orgasmen var like om hjørnet.

– Trenger du hjelp frøken?
Hun åpnet forskrekket øynene og stirret inn i et par grønne øyne. Hun kunne ikke noe for det da et gisp kom ut fra hennes munn.
Mannen satte seg ned foran henne og begynte å kysse den ene foten og oppover låret mot der det brant. Hun fikk den samme behandlingen på det andre benet. Så blåste han inni fitta hennes.

Hun stønnet høyt. Der kjente hun tungen hans, han slikket opp og ned før han stakk tungen langt inn og roterte rundt. Hun hikstet og ba ham fortsette og der kjente hun orgasmen komme, det var så deilig at hun skrek ut.

Hun pustet fort.

Mannen la seg oppå henne og kjørte pikken sakte inn og ut. Det var så vannvittig deilig å kjenne ham inni seg, der han pumpet inn og ut. Farten ble raskere og hun kjente hvordan pikken bygde seg opp inni henne. Han stønnet og beit henne i halsen da det gikk for ham.

Han så henne inni øynene og ga henne et langt kyss. Hun kysset ham sulten tilbake.

Hun ba ham legge seg på ryggen, og så la hun seg mellom bena hans og slikket pikken opp og ned som en is pinne. Deretter tok hun pikken i munnen og sugde opp og ned, opp og ned i en sakte bevegelse, så fortere og raskere. Mannen stønnet høyt i ekstase da det gikk for ham igjen, og munnen hennes ble full av sæd som hun svelget.

Da han roet seg ned slikket hun ham ren og seg selv rundt munnen. Hun blunket ertende til ham og han gliste tilbake.

Hun slikket pikken hans igjen og da den var stiv nok satt hun seg oppå og gled helt til bunns. Så startet hun en ridetur. Det var så deilig, hun økte farten opp og ned et par ganger og der kom den deilige orgasmen igjen. Han var like ved å komme for tredje gang, han stønnet høyt da han kjente spruten sprøyte inni henne.

Hun falt over ham og kysset han ømt på munnen.

– Da går jeg! Jeg kommer tilbake i morgen og fortsetter med jobben.
Hun glippet med øynene og stirret på ham og kremtet.
– Ok, ha en fin kveld.
Han smilte og nikket da han gikk.
Var det bare en drøm? Hun hadde på seg bikinitrusen, men ikke overdelen. Det er noe med den varme solen, den gjør noe med deg.

Lagre

Kommentarer

kommentarer