Erotisk mat er ikke bare afrodisiaka. Den er lett, dekorativ og velsmakende oppskriftene i denne boken er derfor helt spesielt komponert og anrettet. Vakre, dristige bilder i farger og små erotiske tekster skaper den rette stemning.

Frekk og morsom bok med spennendene oppskrifter og pirrende bilder . God mat og erotikk hører sammen og gjør kvelden uforglemmelig. Flørt er en kokebok som setter mat og erotikk i sentrum. Boken har 45 spennende oppskrifter på alt fra forretter, hovedretter, desserter og til styrke- og elskovsdrikker. Maten skal friste og forføre, og oppskriftene er ledet av en rekke frekke og spennende fotografier og svart/hvitt. Oppskriftene er ledsaget av vakre dikt og pirrende tekster som bør inspirere til både matlaging og erotikk.

Flørt er en kokebok for deg som vil forføre, for deg som vil vekke de erotiske sansene hos ham eller henne. Flørt er en kokebok for deg som søker sensualiteten og erotikken gjennom det gode måltid. Kokeboktekster, erotiske dikt, erotiske bilder av maten.

Av Dagfinn Hov (forfatter) og Viggo Pedersen (forfatter).

 

Lagre

Kommentarer

kommentarer