8985497_f520

Er du så heldig å ha badekar? Da vil jeg anbefale at du fyller det i kveld og benytte denne herlige, velduftende og sensuelle badeoljen. Den vekker sansene og stimulerer lysten. Perfekt som forspill til en lang, deilig kveld og natt fylt med erotiske gleder.

Men har du ikke badekar så fortvil ikke. Oljen gjør seg like godt som massasjeolje, eller ren kroppsolje. Du kan smøre deg inn med den mens du står i dusjen (eller etter, men da kan resultatet bli litt klissete), eller du kan benytte den på partneren din som verdens deiligste massasjeolje.

hjemmelaget massasjeolje

Det beste av alt er at oljen er fri for skadelige ingredienser og konserveringsmidler. Dette er et rent produkt som er bra for huden din 🙂

Til en badeolje/massasjeolje trenger du først og fremst en baseolje, deretter trenger du essensielle oljer for duft og effekt.

Som baseolje kan du benytte mandelolje, solsikkeolje eller kokosolje. I prinsippet kan de fleste matoljer benyttes, men mange av dem er stramme på duft, og skaper sånn sett ikke den rette stemningen for en sanselig opplevelse. Mandelolje (sweet almond) er den mest brukte baseoljen innen massasje, den er lett å masere med og helt nøytral på duft. Den passer også alle hudtyper.

Oppskrift på hjemmelaget massasjeolje / badeolje
  • 50 ml baseolje (for eksempel mandelolje)
  • 30 dråper essensielle oljer

Mitt forslag er 10 dråper Ylang Ylang, 10 dråper lavendel og 10 dråper Sandalwood. Kombinasjonen av disse tre er forførende. Ylang Ylang har en eksotisk blomsterduft (også kjent som afrodisiaka), lavendel er avslappende, mens Sandalwood er sexy og maskulin. Duftblandingen passer derfor like godt for begge kjønn.

81989662_wide

Start med å ha baseoljen over på en flaske eller glasskrukke. Tilsett deretter essensielle oljer til du føler du har den perfekte duftblandingen. Ha ca en 2 ts olje i håndflaten og varm opp før du langsomt begynner å massere rygg og nakke hos din utvalgte. Benytt langsomme, forførende bevegelser, men unngå kjønnsorganer om dere har tenkt å avslutte massasjen på litt mer sexy vis … 😉

Massasje er noe av det mest erotiske som finnes, og gjort på rette måten (og med den rette personen såklart) kan det sende en hvilken som helst person til himmels av nytelse.

Har du egne tips til hjemmelagede oljer? Kommenter gjerne 🙂

a-sensual-head-massage kokosolje-massasje

Back massage
Back massage

oilmassageflower660 romantic-bathroom-rose-petals-and-lemon-1

Lagre

Kommentarer

kommentarer