La oss snakke om mat. Den deilige orgasmiske maten som smelter på tungen. Mat er som sex, først har man forspillet, det bygger seg opp og så kommer klimakset – desserten.

Slik lager man en sensuell middagsrett

Det første man gjør er å ta på seg en lekker liten kjole med utringning uten undertøy eller med noe sexy. På bena har man på seg høyhælte støvletter/sko. Lippgloss på leppene, en god parfyme lukt og håret satt opp i en topp, man vil ikke ha hår i maten. Når maten er ferdiglaget da kan man la håret falle.

 

Så er vi klar for forspillet

Man finner frem et stort rødvinsglass og fyller opp med en blodfarget vin med deilig smak og aroma. Man tar glasset i hånden og lar vinen rulle rundt i glasset, så tar man den til nesen og drar inn den deilige aromaen og så tar man glasset til sine lepper og smaker på det aller helligste og lar vesken rulle rundt i munnen før man svelge den ned, mm, o baby. Så finner man frem noe sexy musikk, eksempel, Enrique Iglesias, mannen, stemmen, man blir het og tenker deilige tanker. Musikken som strømmer ut fra høyttalerne, rødvinsglasset og den erotiske følelsen, det er klart for elskovsdansen, selve matlagningen.

Man finner frem asiatiske krydre og olivenolje. Hell olivenolje i en panne/vok, så hiver man oppi hakket hvitløk, ingefær, chili, løk og paprika. Aromaen som stiger opp dufter himmelsk, man blir rett og slett kåt der man står og stønner mens man rører rundt og må ta en slurk av vinen. Risen putrer ved siden av. Skårede kjøtt i strimler hives oppi og stekes sammen med grønnsakene. Så lager man en deilig kremete saus med masse krydder, som du har i til slutt og som skal kokes opp. I ovnen stekes nan brød.

Man dekker til bordet, tenner stearinlys, og venter på det store klimakset når man kan få nyte og elske maten man har laget selv. Mmm, yammi.

Desserten er selvfølgelig sexual healing 😉

Skål og bon apetitt.

 

Lagre

Kommentarer

kommentarer