Fotball – en sport man enten elsker eller hater. Dette er et kåseri om fotball for oss som ikke er noe begeistret for sporten.

Ja, så er det fotball VM igjen. Hva er det som får mannfolk til å løpe rundt på en bane etter en ball? Det eneste som står i hodet på dem er å få denne ballen i mål. De slåss og feiker med å legge seg ned på gressbanen og holder seg til kneet, foten, armen eller skulderen. Men så er alt bra igjen når de får frispark eller straffe, og da har de ikke vondt noe sted.

Så jubler de når ballen ligger inn i målet og da løper ikke mennene etter fotballen, han som skårer, løper mot publikum og strekker armene opp i været og hyler ut den gleden han føler og resten av mennene på laget hopper oppå han, man skulle neste tro det var en homo parade, det er de eneste gangene mennene kan ta på hverandre uten at det har noe med homofoli å gjøre.

I England pleier en naken mann å løpe rundt på banen, de kalles streaker. Han kan plutselig komme midt inn i kampen, da blir det nesten gøy å se på fotball, det har til og med hendt at kvinner har gjort det sammen, men det er mest menn som gjør det. Det er ikke så rart, for fotball er jo en mannegreie.

Disse lagene blir slått ut en etter en, og hvem kom til finalen, jo selvfølgelig Brasil. Det var nok ikke noe overraskelse, de har jo samba i kroppen og danser med ballen så det andre laget blir helt forvirra og da er det ikke rart de vinner kampen. Det gjorde de også, ikke overraskende slo Ronaldo to mål rett i det tyske målet. Så nå blir det samba i gatene og Ronaldo blir en helt.

Ja, ja, for meg er det samme, har aldri brydd meg om fotball, men mange av mennene er jo så kjekke, så hvis en kvinne ser på fotball, så er det på grunn av mennene, og gjett hva vi ser på, jo det er selvfølgelig den stramme rumpa og de hårete leggene. Mmmm.
Det var mer enn nok fotballpreik fra meg. Over til studio.

Sjekk ut et annet Fotball kåseri

Kommentarer

kommentarer