Her er en liten morsom ting som jeg så på fra den berømte serien Borettslaget, av Robert Stoltenberg

Pirka er gjest hos Fredrik Skavland, Først og Sist, som det het den gangen, de snakker om en reklame han har laget . Pirka sier “alle bare tenker med huet, man måste heller tenka med pikken”. Så vises reklamen:

En kjekkas står og knar på en brøddeig på kjøkkenet, en kvinne kommer inn, åpner kjøleskapet og tar ut en tomat. Hun snur seg mot ham og ser hvordan han knar deigen. Han stopper opp med knaingen og ser mot henne. Hun sier, “Skal du ikke gjøre – mere?” Han kommer mot henne og svarer “Jo, men ikke med deigen”, og tar kvinnen i armene og kysser henne intenst og sulten.

Slagordet er: “varm, våt og mykt hver morgen” med bilde av et brød med to papirposer med salat i på hver side av brødet som ser ut som et stivt morrabrød. 😉

Prøvde å finne videoen på Nrk, og youtube, men fant den ikke.

Kommentarer

kommentarer