Fotball – en sport man enten elsker eller hater. Dette er et kåseri om fotball for oss som ikke er noe begeistret for sporten.

fotball

La oss skrive om fotball, uff vil mange si, og jeg er helt enig. Men siden dette skal bli et kåseri så kan det bli artig.

I 2002 var det VM og da var det Brasil som vant. Ikke overraskende det, de har jo rytme i kroppen og danser med ballen, så da er det ikke rart de vinner.

Men i 2004 var det EM og da var ikke Brasil med, he he så da skulle det være lett for oss skandinavere å vinne. Men nei da. De ble slått ut en etter en og forresten så var ikke Norge med heller.

Store pupper og fred på jord

Sure greier for fotballfrelste i Norge. Men at England ble slått ut og Frankrike, var rart, for de lagene skal visst være veldig gode. Den gode nyheten da England spilte mot disse lagene så var det en gruppe engelske kvinner med store bryster som hadde på seg trange trøyer hvor det sto: Ikke stå der og glo på puppene mine, ta på dem i stedet!

Der spankulerte kvinnene blant de engelske supporterne og gjett hva som ikke hendte. Det ble ikke noe slåsskamp mellom fotball supporterne. Som jeg alltid har ment, med elskov og morro blir det fred og deilig tider i VERDEN.

Og tilbake til fotballen …

Ok det var fotball vi skrev om, så her kommer mer.

Lagene slås ut en etter en og så var det finalen. Det var visst veldig overraskende at det ble ”Portugal og Hellas”. Alle setter seg ned og følger med og man tenker, hvem skal man holde med da når man bor i Norge?

Siden jeg ikke liker fotball så tenker jeg mer på de deilige hårete leggene og de stramme rumpene til spillerne. Ikke rart når begge lagene er mørke og mystiske og kommer fra varme land, hvis man liker sånt.

Uff tøffe saker det søstre, så jeg venter i … ja ja jeg gir f.. og tar meg en Sangria. En spansk drikk som passer godt med disse heite gutta fra de varme strøk.

Fotball ja … Hvem vant?

Ok, jeg glemmer å fortelle hvem som vant jeg, ikke rart man får jo hetetokter av dette her, he he. Hellas vant og det var visst veldig overraskende for fotballverden. Jeg bare gliser jeg, fotball ja ja, noe må jo menn like også da siden vi kvinner står så mye foran speilet og doller oss opp for dem.

Noe jeg alltid har lurt på er når vi spør våre menn: Kjære, ser vi bra ut? Til det svarer de: Ja kjære, du ser praktfull ut mens de leter febrilsk etter bilnøkkelen som du har glemt å henge i nøkkelskapet. Oi, nøkkelen var visst i vesken min den kjære, sier du. Mannen din bare rister på huet og sier om du bare kunne fotball visste du hvor nøkkelen skulle henge.

Nei stakkars dere fotballmenn, det er ikke greit med deres kvinnfolk som heller vil kle seg sexy og gjøre sexy ting med dere, men som heller sier: Kjære, jeg må få med meg den store FOTBALLKAMPEN i kveld!

Nei det er ikke en lett verden vi lever i for både menn og kvinner som kunne tenkt seg å gjøre noe annet enn å se på fotball.

Men jeg får vel si:”GRATULERER HELLAS”! Det ble vel dansing og drikking i de greske gater mens i Portugal ble det dødsens stille! Så til neste gang for oss som ikke liker fotball må vi bare grue oss.

Forfatteren sier takk for seg og tar et glass whisky og nyter den i solnedgangen og skåler til solen og tenker, hmm så herlig at jeg ikke er fotballfrelst. Takke meg til den herlige naturen og den deilige drikken. SKÅL!

Kommentarer

kommentarer