Basert på en sann historie

Han var ny i jobben. En ung mann i trettiårene. Mørkt kort hår, slank med en veltrent kropp. Uniformen satt som smurt på kroppen hans. Han var en mann kvinner ofte la sitt blikk på. Han kjørte buss gjennom Ås, Ski, Vinterbro og Drøbak, så han tok opp mange kunder. Kvinnene brukte alltid litt lengre tid med å betale. Han kjørte skole barn også. Endel av dem kunne være ganske bråkete, og da pleide han å bråbremse. Det hjalp, da ble det stille bak i bussen. Han hadde jobbet som bilmekaniker og kunne mye om biler. Han var godt likt av kvinnfolka.

Det var endel eldre mannlige sjåfører i jobben og de pleide å fortelle om de enslige kvinnene på Danskerud. Der kunne man bare kjøre med vinduene åpne og kvinnen kom springende som noen kåte høns og dro deg inn i husene sine. De var så yre og kåte at man ble helt utslitt. Den nye sjåføren bare lo av det, han forstå at de likte å finne opp historier på hans bekostning.

Han kjørte nattbussen som skulle til Son og stoppet på en bussholderplass da en ung nett mørkhåret kvinne kom inn på bussen. Det var den første den kvelden. Hun smilte forførende da hun fant frem pengene. Hun bøyde seg litt over der han satt og sa med en sensuell stemme: -Hei, og la en hånd på låret hans. Han skvatt til. Kvinnen sa igjen: -Jeg liker menn i uniform. Han smilte til henne.

-Eksen min sier jeg er så utrolig god til å suge. Så vrikket hun seg innover i bussen. Han bråbremset så hun falt i en av buss setene. Han hørte en skøyeraktig latter. Han pustet fort men måtte konsentrere seg på veien. Plutselig sto hun der igjen og befølte ham opp og ned på låret.

Hun strøk ham oppover og tok et tak i beltet på buksa og sa:-Som jeg sa, jeg elsker menn i uniform.

Bussjåføreren utbrøt:- Du for ta det med ro her, vil du at jeg skal kjøre ut av veien?

Kvinnen lo og spurte:- Skal det ikke mer til å få deg tent?

Han hostet og svarte:- Du får komme deg innover i bussen.

Hun lagde trutmunn og vrikket seg bort ifra ham.

Han satt der med en hard en. Han lurte på om hun bodde på Danskerud. Han husket hva kolegane på jobben hadde sagt. Var det noe i det allikevel? Han så i speilet og så kvinnen ta på seg leppestift. Hun var ganske søt.

Det kom flere mennesker inn på bussen. Noen sov og noen sang. Han kunne ikke få det kvinnen hadde sagt ut av hodet.

De var i Son. Han sto ute å tok seg en røyk. Plutselig sto den samme dama foran han og smilte da hun  tok et forsiktig grep foran på buksa hans. Han fikk et hoste anfall så røyken falt på bakken. Så kjente han leppene hennes på sine. Som hun kysset. Hun spiste ham nesten opp.

Hun så ham inni øynene og sa:- Jeg vil ri deg på sjåførsetet. Han stirret måpende på henne. Hun hadde tatt et tak i beltet og begynte knappe opp buksa hans.

Han fikk stoppet henne og sa:- Du er en søt kvinne og du er full. –Jeg vil ikke utnytte deg.

Kvinnen gliste og sa:- Du er jammen meg en gentleman. Skal du tilbake til Ås? -Du skjønner jeg bor på Danskerud.

Han stirret på henne og tenkte overraskende, det er jo sant jo, det de sier. Han kom seg ut av grepet hennes og sa:- Hvorfor ble du med hit når du bor i Ås?

Hun smilte ertende og svarte: -Siden det var du som kjørte måtte jeg jo bare bli med.

Han ristet på hodet og sa:- Kom deg inn, jeg skal kjøre deg hjem på en betingelse.

Hun så på ham med halvåpen munn.

-Du skal sitte helt bakerst i bussen! Så gikk han inni bussen og satte seg i førersetet. Kvinnen sukket og vrikket seg inn i bussen og sa: -Du går virkelig glipp av noe kjekken. Hun satte seg ned og satt der hele veien til Ås. Da hun gikk av på Danskerud sa hun forførende: -Ja, du vet hvor du finner meg hvis du skulle trenge noe. Hun blunket og så var hun borte. Han lukket døren fort og kjørte. Han pustet tungt og tenkte, dette måtte han holde for seg selv, ellers ville han få høre det resten av livet.

Neste formiddag kjørte han buss igjen. På en bussholderplass kom en kvinne inn. Han måtte smile av det kjente ansiktet hennes. Da hun ga ham pengene så hun rett på ham og fikk et overraskende blikk hvor rødmen steg opp i kinnende hennes. Hun mumlet ett eller annet og gikk raskt bortover i bussen. Han måtte glise og tenkte at fylle har skylda.

Kommentarer

kommentarer