Franskbrød med smeltet ost og løk

Denne retten er bare så rask å lage og den smaker himmelsk

4 porsjoner

Ingredienser

4 franskbrød
Tomatpure
60 g smør
8 vårløk grovt hakket
125 g myk ost
125 g cheddar ost revet
1 ts fersk gressløk

Slik gjør du

Kjær brødet på siden så det blir en lomme, smør på tomatpure.

Smelt smøret i en liten kasserolle og ha i hakkede vårløk. Stek dem til de blir gylne. Ta til side og la det avkjøles.

Ha den myke osten i en blender og kjør, så ha i vårløk og smøret, ha i revet ost og gressløk, kjør og bland det godt. Smak til med salt og pepper.

Smør den over tomatpuren og klem brødet sammen, pakk dem inn aluminumsfolie og ha det på grillen i ca 10-15 minutter. I ovnen på 200 grader i 15 minutter.

Server med salat blader og friske urter.

Foto: Linn Woodward

Kommentarer

kommentarer