Ja, så er jula her igjen. Og hva er det som skjer da, jo alle løper rundt som noen flaksende høner og hyler og skriker og slåss med hverandre for å få den beste julegaven fra butikken.

Jula kan være noe dritt den, når du får telefon fra familien som gir deg en liste på 1 kilometer og de skal bare ha alt det til jul. Får de ikke det er det sure miner ut hele jula og nyttår og de tilgir deg aldri fordi du kanskje ville overaske dem med noe hjemmelaget som selvfølgelig var dumt å gjøre.

Santa Claus and presents

Det er ikke bare bare heller med barn som gruer seg til jul fordi foreldrene drikker seg snydens. Faren ligger drita full under treet oppå presangene mens moren forsøker å danse rundt juletreet drita mens hun hyler ut julesanger som en stukken gris med gin flaska i hånda.
Det er da du skulle ønske du kunne finne frem geværet og skadet mye i huset, det hadde vært ball det, men det er ikke lov, så det kan man ikke gjøre.

Eller du har foreldre som plutselig skjønte at de var mann og kvinne og er plutselig kjærester og gjør kjæreste ting.

 

Når du kommer inn på kjøkkenet julemorgen ser du faren din ligge over moren din på kjøkkenbordet og når du får øyekontakt med faren din stønner han ut: -Hei det var sånn du ble unnfanget og ber deg så å pelle deg ut. Du rygger forskrekket og blir dårlig av synet og tenker der har jeg sittet og spist og skal ikke gjøre det igjen!

Det er jo sånn at julen har et kristen budskap, og at vi feirer Jesus fødsel, men han ble jo født i januar eller der omkring og hva med oss som ikke er religiøse hvorfor i helvete feirer vi denne jula da? Nei, det er ikke greit, jo forresten maten er jo toppers og ikke bare den, julen er selve akevitten og juleølen og hva med de deilige feriedagene, det må være derfor vi feirer denne jula. Hmm, det var noe å tenke på.

Greit så la jula ringe inn uten de forbaska pakkene og heller lene seg tilbake hvor en enn sitter og nyter deilige drammer av akevitt, konjakk whisky og juleøl, og masse god mat, det er bare det at du kan drikke og spise alt det der når som helst på året og ikke bare i jula. Nei jeg sier rett ut jeg, ha en forbaska jul og et dundrende nyttår.
For det er faen ikke lenge til neste sesong med det samme våset.
Skål! 😉

Kommentarer

kommentarer