Det er noe med indisk mat, smaksganene løper løpsk. Denne oppskriften er både enkel og rask å lage

Ingredienser

400 g kyllingfilet
1 paprika
1/2 chilli
1 rødløk
2 vårløk
2 hvitløksfedd
1 ss fersk ingefær
1/2 dl fersk koriander
2 ts garam masala
1 beger Creme fraiche
3 ss tomatpure
1/2 salt
1/4 pepper

Slik gjøres det

Del kyllingene i biter og stek i en kasserolle med olje på middelsvarme i 5 minutter.

Rens og del paprika, chilli rødløk, vårløk og hvitløk og ha i kaserollen og stek sammen med kyllingene i 5 minutter

Finhakk fersk ingefær og koriander. Ha det i gryta sammen med garam masala, surr i et par minutter så ha i creme fraiche og tomatpure, la det småkoke i 5 minutter til. Smak til med salt og pepper

Serveres med ris og nanbrød. Velbekomme!

Foto: Linn Woodward

Kommentarer

kommentarer