Det er et eller annet med vegetarmat, det er noe med konsistensen og smaken som bare fyre opp ganen og når man tenker helsemessig og at man vil gå ned i vekt, så er det å anbefale. 🙂

Ingredienser

1 løk
2 fedd hvitløk
1 rød chili
2 tomater
1 pastinakker
1 søtpotet
1 pose nachos
2 dl Apetina® Cheddar & Mozzarella
2 ss tacokrydder
1/2 dl vann
1 boks kidneybønner

Guacamole

3 avokadoer
2 fedd hvitløk
1 lime
100 g Apetina® White Cheese Slice
salt og pepper
1 dl frisk koriander

Slik gjøres det

Surr løk i litt olje til den blir blank. Ha i finhakket hvitløk og chili. Skrell og del pastinakk og søtpotet i små terninger og ha i. Strø over med krydder og bland godt. Ha i hakket tomat, kidneybønner og vann, la putre til bønnene er varme i ca 5-10 min. Hell alt i en form, legg nachos rundt kanten og strø over ost. Gratiner i ovnen på 200 grader over- og undervarme i 5-10 min, til osten er gyllen.

Del avokado i to, fjern steinen og mos kjøttet med en gaffel sammen med osten. Bland i presset hvitløk, hakket koriander og saften fra limen. Krydre godt med salt og pepper. Server ved siden av.

Vel bekomme.

Foto: Linn Woodward

Kommentarer

kommentarer