Herlig smak av Nachos med grønnsaker

Det er et eller annet med vegetarmat, det er noe med konsistensen og smaken som bare fyre opp ganen og når man tenker helsemessig og at man vil gå ned i vekt, så er det å anbefale. 🙂

Ingredienser

1 løk
2 fedd hvitløk
1 rød chili
2 tomater
1 pastinakker
1 søtpotet
1 pose nachos
2 dl Apetina® Cheddar & Mozzarella
2 ss tacokrydder
1/2 dl vann
1 boks kidneybønner

Guacamole

3 avokadoer
2 fedd hvitløk
1 lime
100 g Apetina® White Cheese Slice
salt og pepper
1 dl frisk koriander

Slik gjøres det

Surr løk i litt olje til den blir blank. Ha i finhakket hvitløk og chili. Skrell og del pastinakk og søtpotet i små terninger og ha i. Strø over med krydder og bland godt. Ha i hakket tomat, kidneybønner og vann, la putre til bønnene er varme i ca 5-10 min. Legg nachos rundt kanten og strø over ost. Gratiner i ovnen på 200 grader over- og undervarme i 5-10 min, til osten er gyllen.

Del avokado i to, fjern steinen og mos kjøttet med en gaffel sammen med osten. Bland i presset hvitløk, hakket koriander og saften fra limen. Krydre godt med salt og pepper.

Vel bekomme.

Foto: Linn Woodward

Kommentarer

kommentarer