Onsdag: Dro vi nedover med bil til Kristiansand som tok fem timers kjøring med god rockemusikk fra bilstereoen. Sjekket inn hos DFDS Princess of Scandinaivian hvor reisen gikk til Newcastle. Vi ventet litt over en time og kom endelig om bord.

Gikk til rommet og la fra oss baggasjen. Tok en tur i baren og tok en matbit med en øl til. Senere skiftet vi og gikk for å spise en ok middag.

Torsdag: Kom vi frem til Newcastle, vi ventet over en halvtime for å komme ut av båten. Så var vi endelig ute i det fri og kjørte til Chester og fikk med oss Hadrians Wall en romersk bygning som var en utrolig interessant opplevelse. Så kjørte vi videre til Edinburgh hvor vi kunne sjekket inn på Ballantrae hotell. Vi fikk sjampagne og drakk den opp før vi så gikk til Hard Rock Cafe for å spise middag og drikke mer alkohol.

Fredag: Var i gamlebyen og tok en whisky tour, den var en flott opplevelse. Lock Ness med 3d briller hvor vi så en film om vitenskapen om sjøuhyret. Det var en dårlig kvalititets film og kjedelig. Ikke å anbefale. Heller bedre å dra til Lock Ness og utforske der. En indisk middag på Zest var en god ende på kvelden.

Lørdag: Shopping tur, lunsj på Fridays som er en amerikanske restaurant.

Middag, en deilig indisk på Balis, en restuarant med italiensk og indisk blanding. Orgasmisk er ordet for den gode maten de serverte.

Søndag: Dro til Edinburg Castle og fikk med oss historien om kongelinjen i Scotland. Shoppa, spiste middag igjen på Balli’s Bistro som var orgasmisk godt med herlige mennesker som jobber der.

Mandag: Kom til Oban, sjekket inn på Kimberly House, hvor den gråe damen gikk igjen, fikk med oss distilleri hvor vi så hvordan de lager whisky. De hadde en flott fiskebåthavn der. Spiste middag på Taj Mahal, en indisk restaurant, kvelden endte i baren på hotellet. Vi så ikke den gråe damen, men de i baren fortalte om henne og vi sov i rom nr 1 hvor damen skulle gå igjen. Gubben drømte om henne, jeg sov dårlig, meket at hun var i rommet, og at hun la seg oppå meg i sengen. Hørte også mye bråk og snakking ute i gangen.

Følte meg utkjørt neste dag.

Tirsdag: Da vi kjørte til Tain bøttet det ned med vann, vi kjørte gjennom Lock Ness men så ikke noe særlig på grunn av været. Her fikk vi også med oss et distilleri, GlenMorangie, og tok inn på The Royal Hotell hvor det dryppet vann på rommet vi hadde bestilt. Vi fikk et annet rom etter en stund. Spiste middag på hotellet hvor de serverte engelsk mat.

Onsdag: Stoppet i Haddington og tok inn på hotellet, Maitlandfield. Spiste middag på Eastern Eye, en indisk restaurant. Deilig mat. Kvelden ente i baren på hotellet. Et flott hotell hvor vi kunne dra tilbake. Maitlandfield var en flott landsby.

Torsdag: Kjørte til båt terminalen og sjekket inn. Kom om bord på båten og tok en øl og en vin i baren ute på dekk. Spiste en ok middag, men ble så sjøsyke at vi gikk til sengs klokken 19:00 for å roe ned magen, det var en forferdelig reise så neste morgen var vi glade for å komme oss ut av den helvetes båten. Så var det en lang bil reise hjem. Det tok over seks timer, det var godt å komme hjem den dagen, og legge seg i sin egen seng. 🙂

Kommentarer

kommentarer