La stjernene hjelpe deg til å finne vinene som passer til deg eller til dine venner.

21.3-20.4 Væren: En uredd spontan, viljesterk og dristig idividualist preget av energi, pågangsmot og styrke. Former sitt eget liv, krever stimulans og utfordringer. Eventyrlysten og sterk romantisk.
En eventyrlysten og viljesterk vær velger en vin som er smaksrik og spennende som en rød spansk fyrrighet fra Rioja.

21.4-21.5 Tyren: En rolig, fredelig, tålmodig og stabil person preget av sterk fysisk sanselighet. Har stor sans for estetikk, er erotisk og trofast. En utpreget romantiker.
Den rolige og stabile tyren bør velge en harmonisk, fyldig og varm vin – vi anbefaler Chiles behagelige røde viner med innsmigrende fruktsødmer.

22.5-21.6 Tvillingene: Den typiske tvilling er munter – med en lett og sjarmerende gemytt. Lett, flyktig, utolmodig, rastløs, orginal og mangelfoldig. Trenger luft og rom rundt sin personlighet.
De muntre og sjarmerende tvillingene liker friske, lette og mangfoldige hvite viner som bringer tankene mot de varme franske sommernetter.

22.6-23.7 Krepsen: Er preget av dype følelser, er fantasifull – med et tiltalende og behagelig vesen. Er både utadvent og innadvent, har evne til innlevelse – er omsorgsfull, men har et lunefullt temperament.
Den dyptfølende og fantasifulle krepsen nyter viner som er rike og sammensatte med behagelige frukttoner, vi velger en velbalansert australsk rødvin med et diskret eikepreg.

24.7-23.8 Løven: Er spontan, temperamentsfull, viljesterk og utadvent. utstråler autoritet, makt, styrke og livsglede. Romantisk, sjenerøs og selvsikker.
Løven, en spontan og selvsikker personlighet, drikker temperamentsfulle viner med kraft og fylde, som man finner i en intens og smaksrik Cabernet Saviognon.

24.8-23.9 Jomfruen: Er preget av orden, system og presisjon en energisk perfeksjonist. Er noen resert og ikke utpreget omgjengelig. En analytisk og helsebevisst person, klar og logisk.
En analytisk og energisk perfeksjonist – Jomfuren velger seg gjerne en distinkt og krevende vin, vi anbefaler den delikate, varme og fyldige Amarone med sine spennende frukttoner.

24.9-23.10 Vekten: Har et sterkt ønske om skjønnhet, balanse og harmoni i tilværelsen. En logisk og rasjonell person som er omgjengelig og lett får sosial suksess. Setter pris på mennesker, og er den perfekte megler.
Den harmoniske og omgjengelige vekter søker velbalanserte og harmoniske viner som de tyske rieslingene med sødmeaktig friskhet og aromatisk fruktighet.

24.10-22.11 Skorpionen: Har en selvbeherskelse, er følsom og reservert, men skjuler sterke lidenskaper under en rolig overfate. En ærlig og lojal venn som misliker det overfladiske, en intuitiv og observant.
Den rolige, men sterkt lidenskapelige skorpionen søker Burgunds “dype” viner som skjuler livets store rikdommer.

23.11-21.12 Skytteren: Er aktiv, fordomsfri, friluftssøkende og utforskende. En tempramentsfull og eventyrlysten person, som tenker nytt og annerledes. Ærlig og sjenerøs, romantisk og eksperimentell.
En eventyrlysten og temperamentsfull skytte velger seg de spennende og ukonvensjonelle vinene, som lekende og friske italienske hvitviner.

22.12-20.1 Steinbukken: Er litt sky og tilbakeholden, men robust og viljesterk. Foretrekker det solide og velkjente, er utholdene og arbeidssom. Blir ofte mer vital og utadvent med alderen.
Den litt sky, men viljesterke steinbukken søker seg mot de fyldige og grasiøse franske rødviner, med de tradisjonelle smakene som sitter så godt i munnen.

21.1-19.2 Vannmannen: Er en fordomsfri og fremtidsrettet individualist. Foretrekker litt distanse og unngår for mye intimitet. Stor kapasitet for vennskap, er samfunnsengasjert og frihetsorientert. Ingen romantiker.
Den fremtidsrettede og fordomsfrie vannmannen velger seg de spennende og moderne vinene fra den “nye” verden som Uruguays Tannat eller Sør-Afrikas Pinotage.

20.2-20.3 Fiskene: Følsom, fantasifull, intuitiv og drømmende. Følelsene stikker dypt, men er preget av motstridende tendenser. Er opptatt av farger, musikk og kunst. Lever i øyeblikket, dyrker stemning og atmosfære.
En personlighet fylt med drømmer og fantasier gjør at fiskene søker seg mot det rike, sanselige og stemingsskapende i champagnens sprudlene steminger!

Om dette stemmer eller ei så er det bare å nyte dråpene i glasset. 😉

Kommentarer

kommentarer