Hei, da har vi kommet til sommeren, alt av såingen inne er nå ute i drivhuset, der vokser det opp tomater, chilli og paprika. Ute i kjøkkenhagen kommer det poteter, gulerøtter, jordskokk, løpstikke, rabarbra, og masse gode urter.

Ifjor var det en tørr sommer, i år er det veldig ustabilt som er kjedelig når man vil fikse ting ute som olje og maling, det tar tid før det blir ferdig. Får håper vi kan ha et par uker uten regn.

Jeg fylte 50 i år og fikk en bål panne som brukes så ofte vi kan. 17 mai satt vi rundt bål pannen og varmet opp vegetarpølser i flammer, med tilbehør av spelt lomper, ketshup, sriracha saus, curry mango saus, sprø løk og rå løk og marsmellows til dessert. 21 juni var det sommersolverv/midsommer og da gjorde vi det samme. Deilige smaker og herlig bål lukt

Jeg bare elsker å bruke kroppen i hagen, og høre på all fugleliv og insekter som florerer der ute blandt blomster og annet vekster. Masse god lukter som siver inn i nesen, herlig med sommer. Mye godsaker man kan grille, så utover så lenge det ikke regner så blir gassgrillen satt på. Ønsker følgerne en herlig sommer, pass på naturen, alt levende og hverandre. 🙂

Foto: Linn Woodward
Foto: Linn Woodward
Vegetarpølse Foto: Linn Woodward

Kommentarer

kommentarer