Lenge siden sist, her har vi drevet med oppussing, nytt kjøkken og soverom/kontorrom. Vi er veldig fornøyde!

Vi fikk inn grunnvann i kjelleren denne våren på grunn av tele. Vi var heldige og få igjen penger på forsikringen, og fikk fikset opp det vannet hadde ødelagt. Siden vi har fliser i alle rom unntatt gjesterommet, var det ikke så mye å rive opp, litt av panelet på veggene i kjellerstuen måtte vekk og gulvet på gjesterommet. Vi fikk andre til å rive, mens vi gjorde den andre jobben. Nå ble det varmekabler og fliser på gjesterommet og nytt panel på veggen i kjellerstuen. Vi var heldige å unngå Hans været.

Ellers på sensommeren fikk vi inn mye deilige tomater, paprika og chilli. Nå i høst fikk vi også gulerøtter og poteter.

Nå som det blir mørkere og kjøligere er det lett og bli nedfor og deprimert, sjekk ut denne artikkelen: https://linn.gudinne.no/2017/09/10/sexy-host-tips-kose-hosten/

Varmende flammer: https://linn.gudinne.no/2016/10/25/varmende-flammer/

Kommentarer

kommentarer