Sex og religion – hvorfor er det så tabubelagt?

To mennesker faller for hverandre og da bobler både hormoner og følelser. Du vil ta på vedkommende, kysse, holde, elske, du vil bare være sammen med personen hele tiden. Men det er noe galt her. I følge religionen skal man ikke ha sex før man gifter seg.

Sex og religion

sex og religionDet er å synde sier de. Hvorfor er det sånn, hva er det som er så galt med at man føler ting for en annen person og ikke skal få lov til å utforske hverandre før man er gift? Jeg kom over en artikkel i en avis jeg abonnerer på og måtte flire da jeg leste den.

Overskriften var:

HYRDESTUND I PRESTEGÅRDENS ÅKER

Det var et dansk par i 20-årene som var på haiketur i Norge. De hadde funnet en åker og la seg der i soveposene sine. De hadde kost seg godt i åkern.

Kommentar fra han som fant dem:

Jeg ble nokså perpleks da jeg oppdaget to hoder som stakk opp over kornåkern, rett bak låven.

Mannen bor i en forpakterbolig på prestegården med familie.

Vi kan ikke ha slike tilstander

Vi kunne ikke ha sånne tilstander like rundt hjørnet, barna våre kunne jo plutselig se disse to. Han hadde et alvorsord med paret, som viste seg å være overrasket over at de ikke kunne ligge der, og da ringte han politiet. Da politiet ankom hadde paret kledd på seg. De ga dem et grunnkurs i hvor og hvordan man slår seg ned for kvelden. De noterte deres personalia og lot dem så haike videre.

Jeg lo godt da jeg leste om dette. Lurer på hva som hadde hendt hvis åkeren var utenfor en bondegård istedenfor en prestegård.

sex og religion

Men saken er, at det er en lov om å elske/ ha sex ute i friluft eller hvor noen plutselig kan oppdage deg. Da blir det plutselig kriminelt, du må jo betale bot for sånt, samme hvis du gjør en fornøden ute i det fri må du også betale bot. Det er helt i orden at dyr parer seg og gjør sitt fornøden ute i naturen for det er jo naturlig det. Så hvorfor er det så kriminelt at vi mennesker skulle gjøre det samme?

Ikke lett dette her med kjærlighet og elskov/sex! Om det er bak lukkede dører eller hvor som helst så skal man altså være gift først! Det er vanskelig å forstå seg på religion. Man hører, for eksempel om omskjæring av jenter og gutter! Hva er det for noe? Det er ikke rart man får religion opp i halsen med den holdningen!

Skål, ha en fin kveld!

Kommentarer

kommentarer