something_must_be_in_the_water_trade_by_deadly_nightshade13-d8wyr60.png

Det har blitt utført en stor undersøkelse om sex, samliv og kjærlighet. Over 2.000 personer har svart på ulike spørsmål rundt temaet.

1.«Jeg falt ut av senga under akten»

2 «Ble ferska av bestemora til eksen-var ganske pinlig»

3.«Jeg hadde hatt en deilig date med en meget kjekk og veltrent mann på 45. Vi hadde drukket litt vin og endte opp på soveværelset hvor det ble ganske intenst. Men like før jeg fikk orgasme stopper han plutselig opp og blir helt hvit i ansiktet – legger seg rett ned og holder seg på hjertet og sier at han tror han svimer av. Jeg får litt panikk men kan jo førstehjelp, og spør om jeg skal ringe lege. Han avslår først, men så sier han jo – dette er ikke bra. Jeg ringer 113 og etter en kort samtale sier de at de sender en ambulanse. Min date er nå blek, kaldsvetter og har det tydeligvis ikke bra. Ambulansen kommer og jeg slipper de inn, hvorpå den ene av de blir stående i døren til soveværelset og måpe: «Erik?» Den kvinnelige legen skriker nesten. Jeg får hetta idet hun snur seg mot meg: «Hvem er du og hva gjør han her?» Jeg får ikke sagt så mye før hun smeller til igjen: «Det er faktisk min mann!» Resten skjedde ganske fort – hun går bort og fiker til mannen sin, gir beskjed til ambulansefolket om å lempe ham på båren. Og så forsvinner de. Det hører med å fortelle at han hadde ikke fått hjerteinfarkt, men noe med magen»

4. «Hadde med ei ny dame hjem for første gang for en del år siden. Etter en stund hørte vi noen lyder utenfor. Det var eks-samboeren hennes som kom opp til soverommet mitt i 2.etg på en stige og prøvde å komme inn det åpne vinduet. Stigen var tidligere brukt av jenter for å komme inn til kameraten min som hadde soverom i under meg»

5.«Falt ut av senga og forstuet en finger.…»

6. «Jeg har kjæreste og vi hadde sex, så kom jeg utfor å kalle ham for navnet til min eks-kjæreste.. noe pinlig»

.«Jeg prompa midt under akten… flaut! Men han tok det fint… vi lo begge etterpå»

8. «Jeg og kjæesten min hadde sex på kjøkkenet, og tenkte ikke over at noen kunne se oss før en bil tutet på oss uten for»

9.«Sovna! Begge har gjort det, og begge syntes det var pinlig, men men. Det er bare og le litt av det

10. «Senga raste sammen»

11.«Vi hadde sex, dessverre var han fyllesyk og plutselig ble kvalm. Han unnskyldte seg og sprang på toalettet for å kaste opp»

12. «Vi hadde sex, og ved et uhell kom vi borti ring- knappen på hennes mobil og ringte til den sist oppringte på mobilen… og den personen holdt linja til vi var ferdig. Lagre

Kommentarer

kommentarer