Å lage mat fra naturen er så priviligerene, her kommer en deilig smaksoplevelse
Pizza mel tipo 0, oppskrift på pizzabunn står på pakken.
Pizzafyll
400 gram malt elgkjøtt
smør eller olje til steking
litt hvit pepper
3 sjalottløk
2 hvitløksbåter
1 dl tomatpure
1 boks hermtetiske tomater
100 gram skogssopp eller friske sjampinjonger
3-4 tomater skivede
Krydder: oregano, basilikum, timian, hvitløk, salt og paprika, 1 ts hver.
6 dl ost
Slik gjøres det
Malt elgkjøtt brunes i smør eller olje i en panne. Legg i en kaserolle. Grovhakk løk og sopp og finhakk hvitløk som freses i en panne i olje, bland med kjøttdeigen. Tilsett hermetiserte tomater, tomatpure, pepper, salt og krydder.
La alt surre i 5 minutter. Avkjøl.
Pizzadeigen kjevles ut på en stekeplate med bakeark, fordel pizzafyll over, og legg på tomatskiver. Dryss på revet ost.
Stek pizza midt i ovnen på 220 grader i ca 10-15 minutter
Server med noe godt å drikke i glasset. Bon appetit