For best resultat bruk buffalo mozzerella, hvis det er mulig å få tak i, ellers bruk den man for kjøpt. 200 grader i 15 minutter.

Pizzabunn, bruk pizzamel, oppskriften står på pakken.

Topping

Pizza saus: kjør 1 boks med hakkede tomater sammen med en potte basilikum, 2 hvitløk fedd, 1 løk i en kjøkken maskin til en fin saus, smak til med salt og pepper.
1 squash, bruk en mandolin og skjær de i tynne skiver
300 gr. mozzarella, fin skåret i tynne skriver
2 sps finhakket fersk rosmarin

Slik gjøres det

Rull ut pizza deigen å ha den på et stekebrett med bakepapir, smør over pizza sausen, legg på mozzarella, så squash og strø over rosmarin. Klar til å settes i ovenen.

Foto: Linn Woodward

Server med pizzadressing

1 fedd hvitløk
4 ss rømme
1 ss parmesan, finrevet
salt og pepper
1 ts sherryeddik

FREMGANGSMÅTE

Ha rømme i en skål. Knus hvitløkfeddet og bland inn.

Ha i parmesan og sherryeddik og bland inn.

Smak til med salt og pepper.

Foto: Linn Woodward


Kommentarer

kommentarer