Hott Mangochutney

Foto Linn Woodward

Denne deilige smaken kan brukes til så mangt, i currysaus, smøre på gjeitost, og annen ost, ha det ved siden med fisk, kjøtt, fjærkre, vegetarretter og vegan. Det er bare å prøve seg frem med smaksopplevelser. 🙂

Ingredienser

1 stk moden mango

1 stk chili, rød

1 fedd hvitløk

1 ts ingefær, revet

1 dl eddik

1 ss sukker (eventuelt honning eller steviosia)

Slik gjøres det:

1. Skrell og skjær mangoen i små biter. Skrell og hakk hvitløk. Skrell og rasp opp ingefær.

2. Kok mangoen med eddik, chili, ingefær og sukker i 10 minutter

3. Kjør til puré i foodprosessor sammen med hvitløken. Smak til med salt.

Ha det i et glass med lokk, (Norgesglass) Oppbevares i kjøleskap.

Kommentarer

kommentarer