
Jeg elsker pizza, og det å lage det fra bunnen av er det beste. Pizza er også en rett som passer perfekt vegetarisk, fordi de fyldige smakene gjør at du glemmer kjøttet – du smaker rett og slett ikke store forskjellen på en pizza med og uten kjøtt.
Pizza mel tipo 0, oppskrift på pizzabunn står på pakken.
Ingredienser
1 boks hakkede tomater
1/4 rødløk
1/2 rød chili
1/2 grønn chili
4 sjampinjonger
4 ss hakket soltørket tomat
1 ss olivenolje
1 ss revet parmesan
2 gule tomater i skiver
1 ss frisk oregano
Slik gjøres det
Smør de hakkede tomatene utover pizzabunnen.
Legg på rødløk, sjampinjonger og chili skåret i skiver.
Fortsett med hakkede soltørkede tomater, tomatskiver, oregano og parmesan. Tilslutt drisler man oljen over osten.
Forvarm ovnen på 225, stek i 15 minutter.

Foto: Linn Woodward

Foto: Linn Woodward