Stekt laks med kremet pasta

Det er ikke alle som liker fiskesmaken, så hvorfor ikke blande smakene med spagetti og en deilig kremete saus, det gjør susen, dette måltidet smaker namme nam 🙂

Ingredienser

4 skiver laksefilet
1 stk stor sjalottløk
2 dl matfløte
5 tskj crème fraîche
100 g parmesan revet
1 ss paprikapulver
Spagetti
gressløk til pynt

Slik gjøres det

1. Stek en stor sjalottløk i olje til den blir blank. Ha i fløte og la den redusere til den får en tykk konsistens.
Tilsett creme fraiche og la det koke inn ca 1 min. Ha i revet parmesan og paprikapulver.

2. Skjær laks i terninger og stek i panne med litt olje. Krydre med salt, pepper og røkt paprika pulver. Kok opp spagetti for 4 personer med litt olje og salt i vannet.

3. Vend sausen inn i pastaen, legg det på tallerken og ha på laksen. Topp retten med fersk gressløk og litt revet parmesan. Bon apetit!

Foto: Linn Woodward

Kommentarer

kommentarer