s1-reutersmedia-net

Gene Simmons (født Chaim Weitz 25. august 1949 i Haifa, Israel) er bassist og vokalist i heavy metal-bandet Kiss. Simmons kom til USA i 1957 fra Israel, og byttet navn til Eugene Klein, og så senere til Gene Klein. Sammen med Paul Stanley startet han i 1970 bandet Rainbow, som senere skiftet navn til Wicked Lester. Dette bandet fikk en viss popularitet i New York, men hadde stadige utskiftninger av bandmedlemmer. Etter at Simmons og Stanley fikk med seg Ace Frehley og Peter Criss i 1972, skiftet bandet navn til Kiss tidlig i 1973.

Simmons er kjent for sine mange elskere, og skal etter egne utsagn ha nedlagt over 5 000 kvinner. Han har hatt forhold med blant andre Diana Ross, Cher og Liv Ullmann. Han datet Playboy-bunnyen Shannon Tweed i 28 år før han giftet seg med henne i 1. oktober 2011 på Beverly Hills Hotel i Beverly Hills. Han er for tiden bosatt i en gigantisk villa i Hollywood sammen med kona og deres to barn Nick og Sophie. Simmons har alltid vært avholdsmann.

I et  interviu forteller han at jentene på skolen kniste på grunn av tungen hans. 😉

Kommentarer

kommentarer