8 små grove tortilla lefser

Fyllet

175 gr. Fetaost

175 gr. Mozzarella ost

6 ss revet parmesan ost

6 vårløk renset og hakket

2 hvitløk fedd hakket

1 ss søt chilli saus

1 ss fersk koriander hakket

1 kokt potet revet

1 egg vispet

olje til smøring

Slik gjøres det

Finn en bolle og ha i revet feta, mozzarella og parmesan, bland sammen og ha i vårløk, hvitløk, chilli saus, koriander og revet potet. Smak til med salt og pepper.

Legg tortilla lefsene på bordet. Hver for seg og smør på fyllet på den ene siden, smør inn sidene med egg og brett over og press.

Finn en langpanne og legg tortillaen oppå, smør med olje.

Sett ovnen på 190 grader og stek i 15 minutter.

Tomat salsa

Ingredienser

4 modne tomater, hakket

1 rød løk, hakket

2 hvitløk fedd, hakket

2 ss fersk koriander hakket

1/2 rød eller grøn chilli hakket, (ta vekk frøene) valgfritt

2 ss lime saft,(sitronsaft) valgfritt

pepper

Slik gjøres det

Ha alt i en bolle, pepre og bland godt

Velbekomme

Kommentarer

kommentarer