Det er ikke alle som liker fiskesmaken, så hvorfor ikke blande smakene med spagetti og en deilig kremete saus, det gjør susen, dette måltidet smaker namme nam 🙂

Ingredienser

4 skiver laksefilet
1 stk stor sjalottløk
2 dl matfløte
5 tskj crème fraîche
100 g parmesan revet
1 ss paprikapulver
Spagetti
gressløk til pynt

Slik gjøres det

1. Stek en stor sjalottløk i olje til den blir blank. Ha i fløte og la den redusere til den får en tykk konsistens.
Tilsett creme fraiche og la det koke inn ca 1 min. Ha i revet parmesan og paprikapulver.

2. Skjær laks i terninger og stek i panne med litt olje. Krydre med salt, pepper og røkt paprika pulver. Kok opp spagetti for 4 personer med litt olje og salt i vannet.

3. Vend sausen inn i pastaen, legg det på tallerken og ha på laksen. Topp retten med fersk gressløk og litt revet parmesan. Bon apetit!

Foto: Linn Woodward

Kommentarer

kommentarer