Ingredienser
400 g kyllingfilet
1 stk paprika rød
1/2 chilli
1 rød løk
2 stk vårløk
2 stk hvitløksfedd
1 ss fersk ingeffær
1/2 dl ferske koriander
2 ts garam masala
Et beger creme fraich
3 ss tomatpure
3 dl kremfløte
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
olje til steking
Slik gjøres det
Del kylling i biter og stek de i en stor gryte på middels varme i 10 minutter.

Mens kyllingene stekes, hakker man opp paprika, chilli, rødløk, vårløk og hvitløk og ha det oppi sammen med kyllingene og stek i fem minutter.






Finhakk fersk ingefær og koriander og ha i gryta sammen med garam masala. Rør rundt i gryta.
Så har man i creme fraich og tomatpure og små kok i 5 minutter.
Ha i kremfløten, salt og pepper og små kok i 5 minutter.

Serveres med basmati ris og nanbrød, ha på smør og hvitløkspulver før du tar det i ovnen.
