Som jeg har skrevet tidligere, hjemmelaget er det beste, man vet hva som er i og det smaker så mye bedre.

Ingredienser

30 g usaltet smør

1 hvitløk fedd, finhakket

1 rød løk, finhakket

400 gr hakkede tomater på boks

1 ss brunt sukker

1 ts hott chillie saus

15 gr. sur agurk, finhakket

1 ss kapers

salt og pepper

Slik gjøres det

Smelt smøret i en kasserolle og ha i hvitløk og løken. Stek i 8 minutter.

Så ha i hakkede tomater, brun sukker og chillisaus. Kok opp og ta ned varmen og småkok i 25 minutter.

Ha i suragurk og kapers og småkok i 2 minutter.

Smak til med salt og pepper.

Ha det i skålede norgesglass og oppbevar det i kjøleskapet.

Hvordan man skålder glass med lokk:

La varmt vann renne litt i springen og ha det i glasset med lokk. Kok opp vann i vannkoker og hell ut springvannet og hell i det kokende vannet, ha på lokket og la det stå i 5 minutter. Så er det bare å fylle opp i det du skal ha i glasset.

Kommentarer

kommentarer