Som jeg har skrevet tidligere, hjemmelaget er det beste, man vet hva som er i og det smaker så mye bedre.
Ingredienser
30 g usaltet smør
1 hvitløk fedd, finhakket
1 rød løk, finhakket
400 gr hakkede tomater på boks
1 ss brunt sukker
1 ts hott chillie saus
15 gr. sur agurk, finhakket
1 ss kapers
salt og pepper
Slik gjøres det
Smelt smøret i en kasserolle og ha i hvitløk og løken. Stek i 8 minutter.
Så ha i hakkede tomater, brun sukker og chillisaus. Kok opp og ta ned varmen og småkok i 25 minutter.
Ha i suragurk og kapers og småkok i 2 minutter.
Smak til med salt og pepper.
Ha det i skålede norgesglass og oppbevar det i kjøleskapet.
Hvordan man skålder glass med lokk:
La varmt vann renne litt i springen og ha det i glasset med lokk. Kok opp vann i vannkoker og hell ut springvannet og hell i det kokende vannet, ha på lokket og la det stå i 5 minutter. Så er det bare å fylle opp i det du skal ha i glasset.