En rask og digg lunsjrett

Inngredienser

4 skiver loff
2 ts majones
1/2 ts worcestershiresauce
75 g cheddar ost i tynne skiver
1 tomat i tynne skiver
pepper
2 ts olivenolje

Slik gjøres det

Varm opp grillen i ovnen

Legg loffskivene utover arbeidsbenken, bland majones og worcestershiresauce og smør det på skivene.

Fordel ost og tomatskiver på to av loffskivene, kvern litt pepper over og legg de to andre loffskivene over.

Hold en sandwich i den ene hånden og dypp en bakepensel i olje og pensle utsiden av brødet med den andre. Gjenta på den andre sandwichen.

Legg brøden på en stekeplate og grill de i ovene på 200 grader i 10 minutter.

Coleslaw

Inngredienser

1 rød eple uten kjerne og skåret i strimler
1 gulrot skåret i fyrstikktynne strimler
75 g kinakål
1/2 ts karve
1 ss mange chutney
2 ss majones
1 ss sitronsaft
1/4 ts salt

Foto: Linn Woodeard

Slik gjørs det

Legg eple og gulrotstrimlene i en stor boll med revet kinakål og bland alt godt.

Bland karve, mango chutney, majones og sitronsaft i en mindre bolle. Bruk en slikkepott og rør dressingen godt inn i grønsakene før du anretter salaten ved siden av sandwichene på tallerken.

Foto: Linn Woodward

Kommentarer

kommentarer