Et raskt vegetar måltid i farten!
Ingredienser
Tomatsaus
2 sps olje
2 hvitløk fedd, og 1 rød løk finhakket
2 sps tomat pure, hakkede tomater i boks
1 potte basilikum finhakket
1 sps tørr oregano, salt og pepper
Slik gjøres det
Ha olje i en kasserolle, ha i hvitløk og rød løk sammen med litt salt og pepper. Små kok i 5 minutter, så ha i hakkede basilikum, oregano krydder, rør rundt, så ha 2 ss tomatpure og hakkede tomater og rør rundt og la det småkoke til det blir en fin tykk masse.
Smør over tomatsausen på roti brødet, så legger man på rødløk, skivede sjampiong og topper det med danblu ost og revet parmesan.
Den andre, smør på tomatsausen, så legger man på danbluost, revet parmesan og oliven.


Sett ovnen på 200 grader, stek i 12 minutter, så er det bare å nyte maten.

