8 små grove tortilla lefser
Fyllet
175 gr. Fetaost
175 gr. Mozzarella ost
6 ss revet parmesan ost
6 vårløk renset og hakket
2 hvitløk fedd hakket
1 ss søt chilli saus
1 ss fersk koriander hakket
1 kokt potet revet
1 egg vispet
olje til smøring
Slik gjøres det
Finn en bolle og ha i revet feta, mozzarella og parmesan, bland sammen og ha i vårløk, hvitløk, chilli saus, koriander og revet potet. Smak til med salt og pepper.
Legg tortilla lefsene på bordet. Hver for seg og smør på fyllet på den ene siden, smør inn sidene med egg og brett over og press.
Finn en langpanne og legg tortillaen oppå, smør med olje.
Sett ovnen på 190 grader og stek i 15 minutter.
Tomat salsa
Ingredienser
4 modne tomater, hakket
1 rød løk, hakket
2 hvitløk fedd, hakket
2 ss fersk koriander hakket
1/2 rød eller grøn chilli hakket, (ta vekk frøene) valgfritt
2 ss lime saft,(sitronsaft) valgfritt
pepper
Slik gjøres det
Ha alt i en bolle, pepre og bland godt
Velbekomme