Jeg bare elsker spagetti, og det er så mye man kan ha over som saus, denne her er sååå smakelig!

Ingredienser

500 gram malt elgkjøtt
1 løk
2 hvitløksbåter
salt, grov pepper
smør til steking
100 gram kantareller
1 boks tomater
1/2 glass tomatpure’
ca 1 dl fløte
spagetti ( kok opp vann med litt salt i, ha i spagetti og kok til andente.)

Slik gjøres det

Foto: Linn Woodward

Slik gjøres det

Brun elgkjøtt i stekepanne, ha i en kasserolle.
Ha i løk, hvitløk og sopp i stekepannen med smør, stek i ca 5 minutter og bland sammen med kjøttet.
Tilsett tomater og tomatpure, og deretter fløte. Smak til med salt og pepper.
La dette surre til spagettien er ferdigkokt.

Serveres med cherrytomater med olivenolje og litt grov pepper

Foto: Linn Woodward

Kommentarer

kommentarer