Denne retten kan anbefales, har hatt den flere ganger. 🙂
Ingredienser
1 kg. strimlet kylling kjøtt
1 kg skivet løk
4 stykk hvitløks båter hakket
50 gr. reven ingefær
4 ts karry pulver
2 ts malt kanel
7dl vann
2 bokser kokosmelk
Ca. 1/2 dl sitronsaft
4 ts hakket fersk koriander
Salt etter smak
smør til steking
Slik gjøres det:
1.Ha smør i pannen og brun løk, hvitløk og revet ingefær.
2.Tilsett kyllingkjøttet og brun dette.
Tilsett salt og la dette småkoke i ca 20 minutter. Rør om av og til. La
vesken nesten forsvinne så tilsettes koriander og karry. Det får nå koke i
ca. 5 minutter til.
3.Tilsett vann og kanel. Dette bringes til kokepunktet. La det så trekke
til kyllingen er mør.
4.Ha i kokosmelk og sitronsaften. La det hele trekke i ca. 5 minutter.
Sett frem kokos og hermetiske eller ferske ananas i biter i pene boller som gjestene kan forsyne seg av. Server ris med sorte bønner i og fersk koriander.