Denne pasatretten har vi hatt flere ganger, den er bare så utrolig god. Kombinasjonen av kremost, parmesan og friske urter gir en syndefullt resultat til å dø før.

Vel bekomme!

Ingredienser

4 kyllingbrystfileet kuttet i skiver
2 ts paprika pulver
1 ts knust sort pepperkorn
250 g kremost
1 dl revet parmesanost
2 1/2 dl kyllingkraft
1 sps hakket frisk persille
1 sps hakket frisk basilikum
1 sps hakket frisk mint
40 g smør
500g spinatspagetti (vanlig spagetti kokes med spinat, hvis man ikke får tak i spinatspagetti)

Slik gjøres det

Bland paprikapulver og pepperkorn i en bolle og ha i kyllingbitene og rør godt. Ha over plastfilm og la det står i 20 minutter.

Ha kremosten, parmesanosten, kraften og urtene i en blender/kjøkkenmaskin og bland sammen.

Smelt smøret i en kasserolle, ha i kyllingmiksen, kok og rør over høy vame til det blir brunet. Ha i ostemiksen, kok opp og la det småkoke i 5 minutter.

Kok opp vann til pastaen og ha i sammen med litt olje og salt og la det koke til det er aldente, smak deg frem.

Server spagetti med kyllingmixen på toppen.

Foto: Linn Woodward

Kommentarer

kommentarer