Vi, som er meg og mannen feiret hjemme med god mat og drikke.

Lunsj, grilling; kyllingpølse med lompe, hjemmelaget ketsjup, sprøløk, curry saus, suragurk, Sriacha sauce, karamelisert løk.

  • 2 stk rødløk
  • 1 ss smør
  • 1 ss olje
  • 2 ss sukker
  • 2 ss rødvinseddik
  • salt

karamellisert rødløk:

Rens og skjær løken i tynne skiver. Stek løken myk i smør og olje, i fem minutter, dryss over sukker og stek løken videre over middels varme til løken er helt myk, ca 5 minutter, rør ofte. Tilsett eddiken og la det koke til all væske har fordampet, ca 5 minutte, smak løken til med en klype salt.

Så etterhvert ble det hjemmelager eple kake, bananis, hvisket kremfløte, jordbær og blåbær med rosevin.

Grilling til middag, tandori kylling med maiskolbe og coleslaw

Namme nam, og herlig dag med sol og varme. Føles godt å bo i et land med frihet og det at man kan si og mene det man vil uten å bli fengslet! Rock On for frihet!

Kommentarer

kommentarer