Ingredienser
Olivenolje
smør
4 fedd hvitløk
2 mellomstore løk
1 liten potte basilikum
5 dl vodka
2 bokser knuste tomater på boks
5 dl grønnsakskraft
3 dl kremfløte
salt og pepper
Frisk basilikum, bladpersille, eller brokkoli ( fritt valg for det man liker)
500 gram pasteskruer
parmesan

Slik gjøres det
Skrell hvitløken og løken, og finhakk, samme med basilikummen. Varm en passe stor kasserolle med oliven olje og smør og ha i hvitløken, løken og basilikum, stek på medium varme i 5 minutter.

Ha i vodka og skru varmen opp til maks. La dette koke til vodkaen er blitt redusert til nesten ingenting. (Det skal være litt væske igjen, men ikke mye.)
Ha så i tomatene og kraften og kok opp. Skru varmen ned til medium og la sausen småkoke i 15 minutter. Rør innimellom.

Smak til med salt og pepper. Ha i kremfløten, rør og la koke opp. Sett ned varmen og småkok i 10 minutter.

Kok pasta med litt salt i vannet.
Server på tallerken, topp med parmesan og basilikum/bladpersille/brokkoli og nyt maten.
