Erotiske bøker – det finnes mange av dem, men hvor mange er egentlig bra? For hver gode bok kan det virke som om det blir gitt ut 99 dårlige.

For sex selger. Også dårlig sex.

Tracey Cox har blitt verdensberømt med sine sexbøker

Det blir litt som med pizza. uansett hvor dårlig pizzaen er, så klarer du å trøkke den ned. Det funker uansett.

Erotiske bøker – hvilke er verdt å satse på?

Men det er ikke dermed sagt at det er det du leter etter, eller ønsker deg. Jojo, så tar du til takke med et middelmådig knull i mangel av noe annet – men selvsagt ønsker du deg det beste. Det gjør vi alle!

Mange får utbytte av 50 Shades-bøkene. Kjøp det som tiltaler deg. Personlig synes jeg bøkene til Tracey Cox er fabelaktige. Det er ei dame med bein i nesa og snakketøyet i orden. Her får du verken dårlig pizza eller dårlig sex. Bare himla mye gode tips …

Hva kan vi si om boken Hot Sex?

erotiske bøker

Rett på sak, engasjerende og morsom, Hot sex er sex og samlivsboken du bare må ha. En praktisk guide og stimulerende sengelektyre, forfriskende og åpen, full av gode tips og teknikker, beskrevet og fortalt med en god porsjon humor. I Hot Sex vil du – uansett alder og kjønn – finne noe nytt og inspirerende som vil berike sexlivet ditt, forholdet til partneren – og deg selv.

Hot Sex. Kort og Heftig er ideell for ferieturer og hete helgeturer.

Hvem er egentlig Tracey Cox?

Tracey Cox er verdensberømt for sine sexbøker, og boken “Hot Sex” er av de mestselgende sexbøkene i Norge. Hun har besøkt Norge tidligere, og ekstra festlig var det da hun skulle bedømme kroppsspråket til blant annet Charter-Svein, Jens Stoltenberg og Siv Jensen.

Tracey Cox ble født 1. november 1961 i England, men har tilbrakt mye av tiden sin i Australia der hun jobbet for magasinet Cosmopolitan. I ettertid har hun jobbet både med radio, som spaltist i aviser, og vært mye på TV. Boken Hot Sex ble utgitt i 1998, og hun har utgitt en lang rekke med bøker siden dette.

 

Kommentarer

kommentarer