En hyllest til mannen

Se for deg en naken mann i sengen, du står foran ham og sanser inn lukten av ham, du begynner med å utforske tærne, leggene, de hårete lårene, det deilige kjønnet, så går ferden opp til den hårete magen og brystkassen. Så er det halsen, haken, de kjøttfulle leppene, nesen og de herlige øynene, ryggen og den deilige rumpa. Du legger deg naken ved hans side og rusker ham i håret, ser ham inni øynene før du gir ham et saftig tunge kyss. Du kjenner de sterke hendene mot huden din, hvor han maserer deg opp og ned på ryggen, bakenden og i nakken. Hvor leppene og tungen leker med hele kroppen din, får deg til å føle heten og brannen som bygger seg opp. Wow dette ble hett.

Å se en man jobbe er sexy, måten han konsentrere seg på og hvordan kroppen beveger seg. Mannen er et flott menneske, han hjelper en kvinne i nød, han er en god støttespiller og han er fair. Han setter pris på kvinnen, han vil at hans kvinne skal føle velvære og han liker å høre henne stønne høyt  når han gir henne orgasme, han liker å se hvordan hun reagerer på hele han. Nåtidens  far er der for barna,  de lager mat, og har sansen for  likestilling. 🙂

Salt ‘N’ Pepa – Whatta Man 1994 (feat. En Vogue)

Kommentarer

kommentarer