Det bulgarske ølet Boza hevdes å ha en brystforstørrende effekt.

Europeiske menn stormer til Bulgaria for å kjøpe ølet Boza til sine kvinner. Ølet har fått rykte på seg for å være brystforstørrende, skriver danske Ekstrabladet.

Store forventninger
Ølet er brygget på hvetemel og gjær og har vunnet innpass blant pubeiere, butikkinnehavere og handlende fra hele Europa. Det ryktes at mennene har store forventninger til at deres koner og kjærester skal få større bryster, men det sies ikke noe om hvorfor ølet har denne virkningen.

Kjøpte en kasse
– Jeg har kjøpt en hel kasse til min kone og jeg håper virkelig å kunne se en forbedring, sier Constantin Barbu, som har reist helt fra Romania til den bulgarske grensebyen Ruse, skriver Ekstra Bladet. 😉

http://www.nettavisen.no/nyheter/l-som-gir-store-pupper/863480.html

Kommentarer

kommentarer