Nærmer du deg 50-årsdagen? Da kan du slippe alle hemninger. Sexlivet blir nemlig bare bedre. En kjappis redder forholdet. 😉

Er du glad i sex, kan du se lyst på fremtiden. Sex blir nemlig bedre med alderen, spesielt om du er kvinne.

Lærer med alderen

Det deltok 700 kvinner i den britiske undersøkelsen. Den viste at unge kvinner har sex oftere, mens de over 50 har best sex.

Grunnen til at nytelsen øker med årene, er at vi har mer fritid, bedre selvtillitt og færre bekymringer, skriver Daily Mirror.

En annen grunn er at vi lærer hele livet. Når du blir 50, har du med andre ord mye kunnskap om hvordan sexen blir best.

Men det er ikke bare kvinnene som får det bedre. En tidligere, norsk studie, har vist at menn i 50-årene er mer fornøyde med sexlivet enn menn i 30-årene.

Mer frihet

Orgasmen blir også bedre etter hvert som du blir eldre. En av to kvinner sier at orgasmen blir mer intens og god med alderen. Grunnen til det skal blant annet være at de eldre kvinnene er mer avslappet.

Når du blir eldre, vil du også føle deg mindre flau når det gjelder sex. Hele 60 prosent av de eldre kvinnene i studien, sier at det er lettere å snakke om sex når alderen blir høyere. I tillegg sier to tredjedeler av kvinnene at de synes det er greit å snakke med partneren om sine seksuelle behov.

Med barna ute av redet, er det også mange som blir mer seksuelt aktive. Du trenger ikke lenger være redd for å få uventet besøk på soverommet, og kan til og med ta en kjappis på kjøkkenet uten å bli oppdaget.

http://www.vg.no/forbruker/helse/helse-og-medisin/bedre-sex-med-alderen/a/134853/

Kommentarer

kommentarer