Slik blir du en god kysser

Hvordan man kysser er viktig for de fleste kvinner. Vi forteller deg hvordan hun vil bli kysset.

Det kan diskuteres om man kan lære å bli en god kysser eller om det handler mest om kjemi. Magasinet Happen Magazin har spurt et knippe kvinner om hvordan de vil bli kysset – og her er rådene.

large

Lidenskap

Kvinner er personer fylt av følelser og dette er også viktig når vi kysser. Kyss sakte og lidenskapelig.

Beveg deg mot henne

Ikke spør om du kan kysse en kvinne. Om hun vil bli kysset bør du kunne greie å lese signalene. Beveg deg nærmere og nærmere til leppene deres møter.

Høflighet

Det er viktig med selvtillitt for å gi en kvinne et godt kyss, men det er alltid grenser. For mye selvtillitt kan drepe stemningen. Vær bestemt, men høflig på samme tid.

Lek med håret

Mange kvinner liker at man leker med håret deres når man kysser. Dette skaper intimitet og bringer en viss grad av sensualitet inn i kysset.

Øyekontakt

Holde øyekontakt med personen du kysser med kan i mange tilfeller være en god idè. Det skaper intimitet og det kan være utrolig sexy å holde øynene på hverandre. Men husk, noen ganger er det best å lukke øynene og nyte.

Overraskelse

Om du vet at en kvinne vil bli kysset, overrask henne med et spontant og lidenskapelig kyss. Mange kvinner liker å bli kysset i offenligheten så dette kan være en god måte å overraske henne på.

Artikkelen er fra denne nettsiden: http://www.nettavisen.no/nyheter/slik-blir-du-en-god-kysser/1350923.html

Lagre

Kommentarer

kommentarer