Sannheten om sex

Hva som er tabu og ikke innenfor sex endrer seg fort. Her er noen myter om sex.

Tror du at det er lurt å dele alt om din seksuelle fortid med en ny partner eller at man ikke skal ha sex på første date? Vel, mye har endret seg når det gjelder sex og ikke alt er slik det var før. HappenMagazin har listet noen myter og sannheter om sex som det kan være lurt å få med seg.

Myte: Ha aldri sex på første date.

Sannhet: Ha sex når du føler for det om dette er første eller tiende date er av mindre betydning. Følg dine instinkter, men husk å ta dine forhåndsregler.

Myte: Ikke snakk om beskyttelse – det kan skremme bort din date.

Sannhet: Diskuter beskyttelse tidlig og gjør hverandre oppmerksomme på hvor dere står her. Om man blir et par burde begge parter teste seg for kjønnssykdommer. I vår tidsalder er dette et viktig poeng som på ingen måte er tabu lengre.

Myte: Menn vil hoppe over vorspielet

Sannhet: Menn liker vorspeil bedre enn du tror. Det er en myte at menn ikke liker dette og i følge en undersøkelse fra USA mener menn at de får mindre vorspeil enn de ønsker. Så her er det bare å bruke tiden damer.

Myte: Jo mer seksuell erfaring du har jo bedre er du i sengen.

Sannhet: Hvor god man er i sengen kommer an på entusiasme og din evne til å tilfredsstille din partner. Alle har ulike preferanser når det kommer til sex og det er derfor ingen selvfølge at man er en god elsker fordi man har lang seksuell erfaring.

Myte: Man skal være 100 % åpen om sin seksuelle fortid.

Sannhet: Ikke alt skal fortelles når det kommer til seksuell historie. Man skal selvfølgelig være åpen på området og dele visse høydepunkter, men ingen er interessert i høre hvor bra din forrige partner var i sengen eller hva han eller hun likte. Hold visse ting for deg selv og del små ting som kan hjelpe dere å få det bedre sammen.

Myte: Dårlig eller kjedelig sex betyr at forholdet er dødsdømt.

Sannhet: Litt kommunikasjon kan gjøre underverker for sexlivet og gjøre dårlig sex til fantastisk bra sex. Det kan også ta tid før et par er synkronisert på dette område så manmå bare ta tiden til hjelp.

Artikkelen er herfra:
http://www.nettavisen.no/nyheter/sannheten-om-sex/1143402.html

Lagre

Kommentarer

kommentarer