Orgasmens dag 8. august

Verdens orgasmedag (One World Orgasm, International Orgasm Day) markeres den 8. august hvert år en rekke steder i verden. Det var den amerikanske kunstneren Alex Hirka fra Vermont som innstiftet dagen i 1998 til opphøyelse av orgasmen. Datoen 8. august falt seg naturlig, da det er Hirkas partner, Lauries, bursdag.

Den brasilianske byen Esperantina feiret Orgasmens dag, dette hendte i 2002. De 35.000 innbyggerne i småbyen i den nordbrasilianske provinsen Piaui hadde prydet gatene med blomster i anledning dagen.
Lokale prester lovpriste orgasmen som en gave fra Gud. Byens prostituerte holdt på sin side et seminar, der de ga deltakerne råd og vink om seksuell utfoldelse, meldte brasilianske medier.
Kilde: VG

Det har vært store overskrifter i avisene om sex og toppløs, hvor politiet ha måttet komme ut for å stanse det. Kan det ha noe med at det er “Orgasmensdag i dag” mon tro og at det var det de tenkte på?
Den ene var om et par fra rusland som hadde oralsex på flybussen hvor de ble kastet ut, dette hendte i 2006:
Les mer her http://www.rb.no/lokale_nyheter/article2220875.ece

Den andre var om en toppløs kvinne som ble fotografert i en åker like ved E-6 hvor billister var redde for at det skulle bli ulykke på grunn av brystene. Dette hendte også i 2006
Man kan lese mer her:http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/08/04/473042.html

Så la oss feire dagen med orgasmisk mat, som forrett og hovedrett.
Dessert er sex, så sett av datoen og hyll orgasmen!

Orgasme:

Unge kvinner får ofte sin første orgasme ved å ta på seg selv. Blant eldre kvinner er det vanligere å få den første orgasmen ved samleie.
1335 svenske kvinner har blitt intervjuet i den svenske undersøkelsen, ifølge Expressen.

Psykologen Katarina Öberg ved universitetet i Uppsala har undersøkt svenske kvinners sexliv i sin avhandling.

– Det fins en mer liberal innstilling i dag, det er bra for kvinners sexliv, sier hun til Expressen.
De fleste kvinnene i undersøkelsen fikk sin første orgasme i 17-årsalderen.
Veien til orgasmen varierer. Blant kvinner mellom 18 og 24 år fikk 46 prosent sin første orgasme ved å onanere. Men blant de eldre kvinnene, mellom 66 og 74 år, var det bare syv prosent som fikk den aller første orgasmen på tilsvarende måte.
De aller fleste av kvinnene, 97 prosent, har fått orgasme.
– Det er viktig å vite at det aldri er for sent. Det fins kvinner som fikk sin første orgasme i pensjonsalder, sier Öberg til Expresssen.

De beste

Betydelig flere kvinner får orgasme av partners kjærtegn, oral stimulanse eller med dildo.
De fleste kvinner syns at vaginalt samleie gir de beste orgasmene.
– Det kan komme av at det er lettere å få multiorgasmer med penis i skjeden, sier psykologen Östberg til Expressen. Kjærtegn fra partner gir den beste orgasmen.
(Kilde:Dagbladet)

Lagre

Kommentarer

kommentarer