Nettstedet Askmen har spurt kvinner om hvilke stillinger de likte best under samleie, og svaret finner du under.

Kvinnen på topp
Mange kvinner liker å være på topp under sex. Grunnen er enkel: De kan kontrollere sin kropp, og mannens. Med ryggen framover mot deg er det også muligheter for å nå kvinnens g-punkt.

1420323208.35842

Komfortsonen
Misjonærposisjonen er også populær blant kvinner, og beviset på at man ikke alltid trenger å være superkreativ når deg gjelder hva man gjør i sengen. Dette er også en av posisjonene hvor menn kan gi oppmerksomhet til hele hennes kropp. Øyekontakt er også viktig.

Stå oppreist
La kvinnen sitte på et bord, lene seg mot en vegg eller lignende. Du står oppreist foran kvinnen og la henne legge beina rundt deg. En stilling som kan være vanskelig for mannen etterhvert, men som samtidig er noe som lett gir kvinnen orgasme.

Spooning
I utgangspunktet en favoritt når deg gjelder kos, men også en posisjon kvinner liker godt når det gjelder samleie. Spesielt siden det gir mannen mulighet til å være verbal samtidig som man har sex.

Slik som hunder gjør det
En del kvinner liker det svært godt, en del andre ikke. Ofte av samme grunn – det gir mannen mulighet til å komme lengst inn i kvinnen. For noen er det godt, for andre ikke like godt.

Kommentarer

kommentarer