Parfymen «Athena Pheromone» finnes både for kvinner og menn, og det påstås at den kan tredoble sjansene dine hos det motsatte kjønn.

Vidunderet heter Athena 10:13 for kvinner og Athena 10X for menn, og er utviklet av Dr. Winnifred Cutler.
Dr. Winnifred Cutler var en av dem som på 80-tallet oppdaget det kjemiske stoffet feromoner – et luktstoff vi avgir til omgivelsene våre, og som gjør oss attraktive. «Parfymen» er framstilt i laboratorium, og inneholder nettopp feromoner.
Athena Pheromone er luktfritt, og kan blandes i parfymen eller etterbarberingsvannet ditt. Resultatene skal være imponerende da tilbakemeldinger fra brukerne viser at serumet holder hva det lover:
Kvinner som brukte Athena 10:13 i seks uker opplevde at oppmerksomheten fra menn ble tredoblet. Blant menn ble det foretatt en undersøkelse hvor noen av mennene fikk Athena 10X, mens andre menn fikk noe de trodde var Athena 10X.
Det viste seg at mennene som hadde fått serumet opplevde det samme som kvinnene, mens mennene som fikk placeboet ikke erfarte at de fikk mer oppmerksomhet. Harvard-universitet i Boston har også foretatt undersøkelser av Athena Pheromone og kommet fram til liknende resultater.

Mystisk duft gir eldre kvinner draget

En forsker fra Harvard tilsatte feromoner i parfymen til eldre kvinner og oppdaget at det hadde en positiv effekt på det romantiske livet deres.
Fagtidsskriftet NewScientist rapporterer at de hadde flere stevnemøter eller mer oppmerksomhet fra partneren om de brukte parfymen med feromoner i stedet for den ubehandlede parfymen.
Feromoner er et luktfritt naturlig stoff som påvirker dyrisk oppførsel. I dyreriket blir det brukt til å tiltrekke maker, men hvordan det virker på mennesker er fremdeles kontroversielt.

Stoff fra armhulen

Joan Friebely fra Harvard University og lege Susan Rako fra Massachusetts studerte 44 kvinner som hadde vært gjennom overgangsalderen.
Halvparten ble gitt parfyme som var tilsatt feromonet Athena Pheromone 10:13, som er utviklet med basis i et stoff som er skilt ut fra en kvinnes armhule. Resten ble gitt ubehandlet parfyme.
Kvinnene ble bedt om å føre dagbøker i seks uker.

Mer sex

Studien, som er publisert i tidsskriftet Journal of Sex Behaviour, viser at 41 prosent av feromonbrukerne opplevde mer kyssing og oppmerksomhet fra partnerene sine, sammenlignet med 14 prosent av dem som fikk ubehanldet parfyme.
I tillegg rapporterte 68 prosent av feromonbrukerne om en økning av intim sosial oppførsel, som stevnemøter og samleier, sammenlgnet med 41 prosent i placebogruppen.
Stoffet er utviklet av Winnifred Cutler, og hun vil ikke si hva det inneholder før hun har fått patent på det.

Andre forskere sier de ikke kan bekrefte resultatene før de vet hva stoffet inneholder.
– Det er fremdeles et mystisk stoff som blir påført personer i ukjente konsentrasjoner, sier George Preti ved Monell Chemical Senses Centre i Philadelphia.

Lagre

Kommentarer

kommentarer