Slik gjør du ham vill etter deg!

Kilder: Gro Isachsen: «Sex – ja takk!» og Kjersti Antonsen, Kondomeriet.no

Utforsker du noen av disse sexy rådene, får han deg ikke ut av tankene med det første!

Ofte må den sexy, selvstendige kvinnen i deg våkne før du og partneren innser hvor bra sexlivet deres kan være. Det betyr ikke at dere må finne på ville sexleker hver gang dere hopper i høyet. Men av og til kan små forandringer fryde!

Følger du disse rådene kan du forvente en heftig respons – slik tenner du ham:

1. Fortell ham hva du fantaserer om, når han minst venter det. Bare tanken på at du i det hele tatt har erotiske fantasier, vil pirre ham. Det viser at du er en kvinne som liker å ha sex.

2. Bruk telefonen for hva den er verdt! Ring ham på jobb, og gi en heftig beskrivelse av hva du vil gjøre med ham senere. Kanskje ligger du naken i senga mens du ringer, og forteller ham hva du ser for deg? SMS fungerer utmerket for dirty smalltalk.

3. Ta på deg selv. De fleste menn vil elske å se hvordan du tilfredsstiller deg selv. Du har tross alt sluppet dem inn i din hemmelige lille verden. Du hisser ikke bare opp ham, ofte er det du som er din beste elsker. Se derfor på hånden din som et supplement, og ikke som en unødvendig konkurrent.

ashlyn_gere_20081001

4. Vær stolt av den du er! Lyset trenger ikke å gå av, selv om trusa di gjør det. Lev opp til hans visuelle fantasier, og la ham se kroppen din i fullt dagslys. De fleste menn tenner på synsinntrykk. Gjemmer deg under dyna og beholder den gamle T-skjorta på, kan du neppe forlange at sexlivet blir særlig spicy.

5. Stripp! Om det er i ett minutt, eller om du gir ham et halvtimes show, vil han like å se plaggene dine falle til sensuell musikk. Husk: Han har ikke lov til å ta på deg, før du gir ham lov!

6. Hvisk kåte ord i øret hans. Han vil neppe kunne konsentrere seg helt og holdent om noe annet etterpå, men det er hele poenget.

7. Kinky kommentarer fungerer også bra på offentlige steder som kafeen, kinoen eller butikken. Se ham i øynene, og fortell ham hva du ha lyst til å gjøre når dere kommer hjem. Pass på å holde hva du lover!

8. Småbit ham i øret og beføl ham når han minst venter det.

9. Gi ham full massasje. Ha oljen klar, og sett av god tid.

10. Er du av dem som setter av faste ukedager for sex? Kast «timeplanen» og åpne opp for spontanitet. Overrask ham på kjøkkenet eller i boden. Middagen kan vente.

11. Spør hva han har lyst til å se deg i. Kanskje svarte nettingstrømper utløser de deiligste tanker hos ham?

12. Kle deg i frekt undertøy. Det signaliserer at du er åpen for sex, og det kan tenne deg like mye som det tenner ham!

13. Når du føler deg komfortabel nok, kan du ta steget videre. Kanskje betyr det at du bytter ut det romantiske silkeundertøyet med plagg i latex.

14. Stryk og kjæl med ham. Konsentrer deg om en erogen sone han liker spesielt godt. Halsgropen? Låret? Innsiden av armen?

15. Husk at G-punktet hos menn er noen centimeter inn i rumpehullet. Kanskje han ikke tør å spørre deg om å utforske de anale gleder. Ta saken i egen hånd, og utforsk området med fingeren din.

God sex handler som kjent noen ganger mer om å gi enn å få. Men utforsker du rådene fordi du har lyst til å berike sexlivet, bør han vise en takknemlighet som neste gang sender deg til himmels!

Bare husk at Roma ikke ble bygd på en dag!

Kilder: Gro Isachsen: «Sex – ja takk!» og Kjersti Antonsen, Kondomeriet.no

Kommentarer

kommentarer