Strimlet kylling med soltørkede tomater og timian.

Ingredienser

4 kyllingfileet kuttet i strimler
1 gul løk
2 fedd hvitløk
1 glass soltørkede tomater
1 boks lett creme fraiche
salt og pepper
1 neve timian
Grana Padano parmesan
Tagliatelle til 4 personer

Slik gjøres det

Kok pasta etter anvisning på pakken (alldente).
Grovhakk løk og finhakk hvitløk. Varm litt olje i en stor panne og surr kyllingen gyllen sammen med løk og hvitløk. Bruk en saks og klipp soltørkede tomater i mindre biter – i glasset – på den måten blir det mindre søl. Ha i tomater med tilhørende olje oppi pannen. Smak til med salt, pepper og finhakket frisk timian.

Foto Linn Woodward

Serveres med nykokt pasta og en timiankvist til pynt. Toppes med Grana Padano før servering.

Kommentarer

kommentarer